Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/01/2019
7:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ден след първото новолуние за 2019 те каня на една дълбока отпускаща и подхранваща практика. По време на този час от теб не се изисква нищо, освен да следваш гласа ми.

Йога нидра буквално означава „йогийски сън“ и е техника за почивка и връзка с подсъзнанието. На физическо ниво започваме с отпускане на всички части на тялото. Това създава усещане за покой и ни позволява да освободим насъбранито в тъканите напрежение. По този начин тялото ни наистина си почива пълноценно така, както често не може дори по време на нощен сън.

На по-фино ниво йога нидра ни дава достъп до подсъзнателните пластове на съзнанието ни. Когато ги достигнем, можем да внедрим в тях мислоформи на подхранване, сила и вдъхновение. Така създаваме една здрава психологическа и емоционална основа за себе си, за да можем да живеем живота си в пълното му проявление.

Ще използваме енергията на новолунието в Козирог, за да посеем семена на надежда, себеприемане и отдаване към важните неща в живота ни.

Кога: 07.01 19:00-20:00
Къде: център Мандала
Водещ: Симона
Цена: 13 лв (карти Мултиспорт важат)

Сподели