Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/02/2019
7:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Отново идва време за задаване на желания! На февруарското новолуние във Водолей ще се потопим в йога нидра – водена медитация за посяване на намерения в подсъзнанието.  

Новолунието е онзи специален момент от месеца, който бележи рестартирането на лунния цикъл. В дните след него, докато Луната нараства, тя подхранва с енергия нашите намерения.

Включи се в предстоящата практика, за да:
✨разбереш с какви намерения е подходящо да работиш във връзка със знака Водолей. И каква е астрологичната картина на новолунието.
✨участваш във водена медитация, с която ще активираме в точно определен ред различни центрове на мозъка, за да улесним „посяването“ на своето намерение в подсъзнанието, точно както се посажда семе в плодородна почва.

От една страна, така ще дадеш задача на подсъзнанието ти да работи в синхрон с Вселената, за да намерят заедно начин за осъществяване на намерението. От друга страна, ще разбереш към какви активни действия е добре да се насочиш след новолунието, за да подпомогнеш осъществяането на твоето желание.

ЦЕНА: 13 лв.
Важат карти Мултиспорт и Содексо.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894 488 809, info@yogamandala.net
Местата в залата са ограничени, участието става с предварително записване!

ИНФО ЗА ВОДЕЩАТА: Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и създател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията „Om Yoga & Lifestyle“ и „Йога за всички“. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по астрология, приложна психология, философия, рейки и др. Създател е на сайта за астрология AstroAcademy.bg. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура „Психология на здравето“ в СУ.

Сподели