Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/06/2018
8:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Здравето на очите е въпрос не само на добра генетика и грижливо отношение от наша страна за собствените ни прозорци към света, но и въпрос на психо-соматична връзка между начина, по който се чувстваме психо-физически и качеството на зрението ни.
По време на тази 1-часова сесия ще засегнем концепцията за връзката умора – напрежение – състояние на очите. Опирайки се на теорията на д-р Бейтс, помогнал на множество хора да свалят очилата още в началото на миналия век, ще разберем защо релаксацията и дишането също имат значение за ясното виждане.
Ще направим серия от упражнения за оздравяване на очите, съчетани с релаксация, защото както твърди самият д-р Бейтс – когато сме спокойни и отпочинали и зрителните способности на нашите очи се възстановяват.
Ще получите и съвети какво бихте могли да подобрите в ежедневната грижа за себе си, за да бъдете с по-ясно зрение.
При добро време ще проведем сесията на балкона на зала „ИН“.
Облекло: не се изисква специално облекло.
Цена: 10лв. Има 10 места за карти Мултиспорт, моля запишете се предварително и посочете, ако ползвате карта.

Сподели