Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/11/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ЙОГАЛАТЕС ПО ЧАКРИТЕ. СПЕЦИАЛНА ЕНЕРГИЙНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВА ЧАКРА. ЗДРАВ ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ, КОСТИ, СТАВИ, МУСКУЛИ, ЗЪБИ, КОЖА, КРЪВОНОСНА СИСТЕМА. КРИСТАЛОТЕРАПИЯ ЗА ПЪРВА ЧАКРА. ИЗЧИСТВАНЕ НА СТРАХОВЕ. РАБОТА ВЪРХУ ФИНАНСОВОТО ИЗОБИЛИЕ.

Енергийна практика за активация на МУЛАДХАРА ЧАКРА, премахване на болки в гръбначния стълб и кръста, подобряване на ФИНАНСОВОТО НИ ЗДРАВЕ, мудри, мантри, дихателни техники, медитация, лечение с кристали, храна за подсилване на първа чакра, визуализация.
ПРАКТИКАТА ВКЛЮЧВА:

Светлинна Йога, ЙОГАЛАТЕС- упражнения за гръбначния стълб, дишане, биоенергийни пречистващи техники, упражнения за тонизиране на вътрешните органи, светлинна медитация, звуково тониране и обща информация за живот без болки в гърба и кръста.

Упражненията, които ще научите въздействат на капилярите в цялото тяло, регулират кръвното налягане и работата на сърцето и премахват блокажи по хода на гръбначния нерв. Те подобряват метаболизма и го балансират, както и въздействат на цялата ендокринна система от жлези с вътрешна секреция.
Часът е подходящ за начинаещи в йога и енергийни практики. Подходящ е за хора, които искат да подобрят общото си здравословно състояние, да се чувстват спокойни и в хармония със самите себе си и със света. Може да се включите в този специален час, ако сте личности, търсещи здраве, щастие, финансова стабилност и просперитет, духовно осъзнаване. Практиката не е подходяща за бременни жени, заради специфичните дихателни техники. Всеки ще запомни от тази практика, това, което ще е полезно за самия него.
Ще научите няколко полезни мудри за всеки ден. Ще научите повече за мудрите и как действат те? Мудрите помагат да се освобожди блокираната в тялото ви енергия- в енергийните канали, наречени нади и в енергийните центрове, наречени чакри. Те насочват освободената енергия така ,че да ви помага да постигате целите си и да се справяте с проблемите на ежедневието. Те са свещени, древни и лечебни упражнения, съчетани със специален начин на дишане (дихателни техники), движения на очите, мантри, медитации, визуализации, молитви и утвърждения, които допълнително увеличават силата на всяка мудра. Не е необходимо да сте практикували йога. Щом сте в състояние да движите свободно ръцете си и да обръщате внимание на дишането си, значи можете да използвате тези древни целебни техники, за да обогатите живота си- където и да сте, само срещу няколко минути дневно!
NB!: Ще завършим нашата енергийна практика отново с томбола за спечелването на красиво колие от кристали, въздействащи върху ПЪРВА чакра.
Всички присъстващи ще получат енергиен щит, въздействащ върху всички чакри.
В А Ж Н О ! Носете си тефтер и химикал, за да записвате важните моменти. Облекло- удобни дрехи като за йога. Водещата запазва правото за внасяне на промени в програмата на специалната практика.
Водещ: Деси
Място: Мандала- Лъвов мост
Цена: 18 лв

Сподели