Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/11/2018 - 20/12/2018
8:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Шест красиви, зареждащи, едночасови медитации с цел балансиране на енергийните центрове. Ще навлезем в дихателна нидра (сън, медитация) за да уловим праната и да я насочим към съотвеният енергиен център за да го пречистим от ниските вибрации ,зареждайки го с жизненост. Това енергизиране, разбира се, ще влее животворна прана и във всички части и органи, с които чакрата е свързана. Медитациите ще се провеждат всеки четвъртък от 20:00ч. в Мандала.

15.11 Цветно дишане за Муладхара (Първа чакра).

Ще пречистим страховете и ще създадем чувство на вътрешна сигурност, ще засилим присъствието си и правото да бъдем тук и да ИМАМЕ. Ще усвоим изкуството да казваме НЕ и да поставяме граници.

22.11 Цветно дишане за Свадхистхана (Втора чакра)

Ще се пречистим от чувство за вина и ще изградим една здравословна база за разгръщане на градивно поведение на себеудовлетворение на личните си потребности и желания 🙂

29.11 Цветно дишане за Манипура (Трета чакра)

Ще се пречистим от чувства на срам и ще си ВЪРНЕМ СИЛАТА обратно в нас, за да можем да бъдем пълноценни за себе си подхранвайки волята си.

06.12 Цветно дишане за Анахата (Четвърта чакра)

Ще се пречистим от тъга и ще навлезем в многопластов баланс на цялата ни същност. Ще си позволим да се потопим изобилие от Любов, Състрадание и Приемане насочено предимно към нас.

13.12 Цветно дишане за Вишудха (Пета чакра)

Ще се пречистим от ниско вибрационните енергии, които пречат на пълноценната работа и ще възстановим енергията на центъра, разгръщайки ПЪЛНОЦЕННО СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ.

20.12 Цветно дишане за Аджана (Шеста чакра)

Ще се пречистим от илюзиите (ще работим върху основните четири илюзии) и ще се насочим към разгръщане на Яснотата във всичките и аспекти.

Медитациите не са свързани и ако сте пропуснали някоя не е проблем да дойдете на тази, която сте избрали.

Истината е, че Живота е Прекрасен и Изобилен, а всички ние винаги получаваме това, от което имаме нужда 🙂

Цена: 10лв.(важат карти Мултиспорт) Запазването на място – тел. 0894488809, на място на рецепцията на център Мандала или онлайн на http://yogamandala.net/events/zarezhdane-po-chakrite-s-tsvetno-dishane/

Къде: Център за Цялостна Трансформация Мандала, бул. Княгиня Мария Луиза №58

Сподели