Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/10/2018 - 08/11/2018
8:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Каним ви на 6 красиви зареждащи едночасови медитации с цел балансиране на енергийните центрове. Ще навлезем в дихателна нидра (сън, медитация) за да уловим праната и да я насочим към съотвеният енергиен център за да го пречистим от ниските вибрации ,зареждайки го с жизненост. Това енергизиране, разбира се, ще влее животворна прана и във всички части и органи, с които чакрата е свързана. Медитациите ще се провеждат всеки четвъртък от 20:00ч. в Мандала.

04.10 Цветно дишане за Муладхара (Първа чакра).
 Ще пречистим страховете и ще създадем чувство на вътрешна сигурност, ще засилим присъствието си и правото да бъдем тук и да ИМАМЕ. Ще усвоим изкуството да казваме НЕ и да поставяме граници.
11.10 Цветно дишане за Свадхистхана (Втора чакра)
 Ще се пречистим от чувство за вина и ще изградим една здравословна база за разгръщане на градивно поведение на себеудовлетворение на личните си потребности и желания 🙂
 
18.10 Цветно дишане за Манипура (Трета чакра)
 Ще се пречистим от чувства на срам и ще си ВЪРНЕМ СИЛАТА обратно в нас, за да можем да бъдем пълноценни за себе си подхранвайки волята си.
25.10 Цветно дишане за Анахата (Четвърта чакра)
 Ще се пречистим от тъга и ще навлезем в многопластов баланс на цялата ни същност. Ще си позволим да се потопим изобилие от Любов, Състрадание и Приемане насочено предимно към нас.
01.11 Цветно дишане за Вишудха (Пета чакра)
 Ще се пречистим от ниско вибрационните енергии, които пречат на пълноценната работа и ще възстановим енергията на центъра, разгръщайки ПЪЛНОЦЕННО СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ.
08.11 Цветно дишане за Аджана (Шеста чакра)
 Ще се пречистим от илюзиите (ще работим върху основните четири илюзии) и ще се насочим към разгръщане на Яснотата във всичките и аспекти.
Сподели