Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/06/2018
6:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


„Здраве и хигиена на мислите – личната ни отговорност за състоянието, в което се намираме“ – среща-представяне

Цена за участие: 15.00 лв.

Борис Семеняк е журналист и фотограф. През 90те завършва Психология в Москва. Казва, че за него животът се променя след пътуване до Индия и оттогава се е посветил на изучаването и прилагането на система за екология на мислите, която всъщност е наука за чистотата и здравето ни. Вече 13 години активно изучава енергийната и информационна структура на човека и може да обясни връзката между нашите мисли и реалното ни физическо, емоционално и психическо състояние.

Изучава задълбочено каналите и меридианите в човешкото тяло, както и тяхното взаимодействие с всички енергийни структури на физическите органи в тялото. Специализира в Медицинския Университет в Лвов и получава разрешително за работа като био-енерготерапевт от Министерство на здравеопазването в Украйна. Учи физиотерапия в Словения и преподава своя методика от дихателни и физически упражнения за лечение и подобряване на здравето. Пътува и работи в цяла Европа и за първи път ще пристигне в България в края на месец юни.
Вълнува се от въпросите, които времето поставя пред човека и семейството, и вярва, че здравето на детето ни е в непосредствена свързаност с нашето лично здраве, мисли и настроения. Това са и темите, които най-често поставя по време на своите пътувания. Женен е, има двама сина и е горд дядо на две прекрасни внучки.

Сподели