Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/01/2018
4:00 pm - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Практически семинар за жени

Мировите тела във Вселената ( звезди, планети, сателитни тела и т.н.) излъчват честоти, които са в по – малка или по – голяма степен осезаеми от жените. Независимо дали усещаме вибрациите на тези обекти, те оказват влияние върху нас, както на физическо, так и на мета ниво. Честотите, излъчвани от Луната, оказват влияние върху умственото тяло, като в понятието „ум“ на човешките същества включвам нашите чувства, емоции и желания. Умът се състои от съзнателно и подсъзнателно поле. В рамките на несъзнаваното ние имаме много възприятия, които са запечатани и обуславят в основни линии природата и личността ни. Според някои поверия в периода на новата луна съзнание и подсъзнание се сливат, физическият и духовният свят за жената вече нямат ясно очертани граници.  Древните смятали, че жената в тези дни достига измерения, които са достъпни за хора с ясновидски дарби. По време на новолуние чувствителността на жените към финните възприятия се повишава и като следствие ставаме по уязвими и податливи на външни влияние. Ето защо новолунието е период, подходящ за уединение и дълбоко свързване с индивидуалната ни природа. По време на женските кръгове, заедно сътворяваме защитено пространство, в което чрез енергията на новата луна създаваме условия за дълбоко потапяне в себе си и съприкосновение със същността ни. По този начин достигаме до  съкровените си желания и потребности и се учим да разграничаваме фалша от истинността.

Участниците в семинара получават:

  • Запознаване с комплекс за разблокиране на поясната област
  • Дао практика за регулиране на ЦИ – подобрява циркулацията на енергията, повлиява благотворно при големи натоварвания, главоболие и мигрена + Дао практика за активизиране на ДЗИН – физиологично емоционално изчистване на 5 органа в тялото
  • Подхранване със специален енргиен коктейл
  • Инструмент за постигане на хармония – Даоистка практика за синхронизиране на мозъка

ПРОГРАМА

ОСВОБОЖДЕНИЕ

Женска практика „Сакрална пещера“

Практиката е оринетирана към отваряне (разблокиране) на  поясната област, което спомага жената да почуства матката и областта на костния мозък. Първостепенна задача на комплекса от движения и пози е постепенно изграждане на постоянна чувствена свързаност между матката, костния мозък, малкия мозък и тила.

РЕГУЛАЦИЯ

Даоистки самомасаж за регулиране на енергията ЦИ

⇒ разблокиране на 9 външни съда на тялото (самомасаж на тялото) ⇝ подобрява циркулацията на енергията, спомага при силен стрес, има регенериращ ефект след голямо физическо и/или психическо натоварване

⇒ укрепване на сетивата (самомасаж на глава и лице) ⇝ профилактика срещу главоболие и мигрена

Даоистки самомасаж за активизиране на енергията ДЗИН

⇒ последователно активиране на дейността на 5 вътрешни органа ⇝ масаж, насочен към физиологично и емоционално изчистване на вътрешните органи. Следвайки съзидателния цикъл на пораждане ( по Фън Шуй ) масажът спомага отрицателните емоции да се трансформират в положителна енергия.

ПАУЗА

По време на кратката пауза ще се подхраним със специален топъл енергиен коктейл, съчетание от няколко вида билки.

СИНХРОНИЗАЦИЯ

Даоистка практика за синхронизация на мозъка.

Практиката е инструмент за постигане на синхронизирано усилие между двете мозъчни хемисфери, което постепенно способства цялостна синхронизация по отношение на центъра – Ниван Гун. Според даоисткото учение, единствено онзи, който е създал тази „точка“ (Ниван Гун) може реално да контролира вътрешните процеси и е способен да се концентрира.

Събитието е част от проект „Жената е ⇝ алхимия на любовта„, посветен на дълбоко познание на женската природа. Ежедневно жените преминаваме през множество преживявания, за които не винаги имаме възможност да говорим открито. Новолунието е период, през който жената може да достигне дълбоки проникновения. Споделянето е начин да материализираме истинните послания, които достигат до нас в тези дни. Ето защо след практиката каня всички дами, да споделим усещания, чувства, мисли, случки… да побъбрим в уютната обастановка на местенцето за релакс в Йога Мандала.

 

Цена:

Участието в семинара се осъществява чрез предварително заплащане на съответната сума:

⇝ до 11/01 ⇝ 25лв.
⇝ след 11/01 ⇝ 30лв.
⇝ на 19 и 20/01 ⇝ 35лв. (ако има места)

⇝ за всички дами, участвали в някой от семинарите „Жената е ⇝ алхимия на любовта“, при записване до 11/01 ⇝ 20лв.

Можете да заплатите на рецепцията на Йога Мандала или чрез подаване на заявка за участие   на: atanasovaralica@yahoo.com

(В имейла е необходимо да фигурират две имена и наименование + дата на събитието, в което искате да участвате.)

 

Водеща (енергиен медиатор):

Ралица Атанасова ⇝ РА⇝ За мен животът е движение, ако спра да се развивам значи умирам.

Първото ми образование е Българска филология, а в момента изучавам

Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.) . Запознах се и придобих практичиески опит с различни древни практики – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Наскоро се запознах практически с Психодрама и Силва метод.  От година и половина развивам иновативен метод – Интегрална терапия, чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Оргазнизирам и провеждам семинари за личностно развитие, подпомагам учебния процес на деца, някои от които със специални образователни потребности (СОП), занимавам се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия на различна образователна тематика, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, уча се…

Повече за Интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: http://www.ralicaatanasova.com/

 

Информация и въпроси относно семинара на: 0886 199 299

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели