Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/06/2018
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Практически семинар, насочен към: регулиране на маточната дейност, хормоналната активност и достигане до яснота относно истинните ни потребности и желания.

Битието на жената е цикъл от превъплъщения. И ние като луната пребиваваме в константен процес на изменение, променяме своето състояние в съответствие с мировото претворение. В периода на новолуние, когато луната скрива прелестта си от света и за жената е полезно да се совободи от ненужното, пребивавайки повече време в уединение и тишина. Новата луна е предпоставка да се свържем дълбоко с настоящите си потребности, това от което имаме нужда тук и сега. На женските кръгове заедно създаваме условия да заговори нашата душа. Така, чрез усилване на интуицията и чувствените възприятия, се учим да разпознаваме фалша и да превеждаме посланията на духа.

Събитието е част от програма „Алхимия на любовта„, посветена на дълбоко познание на женската природа. Основните задачи, имплицирани в програмата са насочени към свързване, опознаване и разгръщане на идентификационния код, заложен във всеки човек по рождение. Естеството на женското съществуване е матрично и програма „Алхимия на любовта“ е построена по интегрален метод, синтезиращ изначалните (майчини) принципи, по които е организирано цялото мирово творение.

ПРОГРАМА

Практика „Придобиване на лунно тяло“ – изкуство за регулиране (натрупване и разпределение) на жизнената сила. Последователността се изпълнява в хоризонтално положение. Включва 7 стъпки и 7 ключа. Задачата в случая е чрез стъпките да събираме и разпределяме енергия, чрез ключовете да я съхраняваме и усвояваме. Последователността отразява взаимовръзката между жената със семеричните цикли. Всяка стъпка съответства на конкретно мирово тяло,ден от седмицата и система от човешкото тяло (1 стъпка=Lunes (луна)=репродуктивна система; 2 стъпка=Martes (вторник)=кръвоносна система; 3 стъпка=Miercoles=костна система и т.н.). Съответно чрез всяка стъпка ние се учим да генерираме в тялото си енергия от различен порядък.

С културата на няколко индиански племена имах съприкосновение по време на странстванията в Аржентина, Перу, Гватемала. Някои от тези племена разглеждат жената като вид транслатор, способен да реализира космологичния порядък на земята.

4 стъпка + 4 ключ:

  1. Събиране на разпръснатата енергия
  2. Съединяване на две свойства
  3. Извличане на живототворящата есенция
  4. Свързване на минало и бъдеще

ПАУЗА

По време на паузата ще се подхраним с Дамиана ⇝ билка, която се използва за укрепване на духа и спомага за активиране на състояние на божествена любов. Билката поддържа и засилва ендокринната система, подхранва кожата и притежава тонизиращ ефект върху цялото тяло. Повече информация относно качествата, произхода и ползата от консумацията на Дамиана ще получите на семинара.

Практика „Придобиване на лунно тяло“ – 7стъпки + 7 ключа.

  1. Отваряне на енергийната структура
  2. Събиране на сила
  3. Придобиване на лунно тяло

Записване за семинара на 0886 199 299, atanasovaralica@yahoo.com

или на рецепция в Йога Мандала.

Стойност:

Участието в семинара се осъществява чрез предварително заплащане на съответната сума:

⇝ до 15/06 ⇝ 25лв.

⇝ след 16/06 ⇝ 35лв.

⇝ за всички дами, участвали в събитие част от програма „Жената е алхимия на любовта“, при записване до 16/06 ⇝ 20лв.

Можете да заплатите на рецепцията на Йога Мандала или чрез подаване на заявка за участие   на: atanasovaralica@yahoo.com. В имейла е необходимо да фигурират две имена + дата на събитието, в което искате да участвате.

Водеща:

Ралица Атанасова ⇝ РА⇝ За мен животът е движение, ако спра да се развивам значи умирам.

Първото ми образование е Българска филология, а в момента изучавам

Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.) . Изучавах  практики от различни традиции – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др., които са фундамент на семинарите, които провеждам. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Запознах се с Психодрама и Силва метод. От 2 години развивам иновативен метод – Интегрална терапия, чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Оргазнизирам и провеждам семинари за личностно развитие, подпомагам учебния процес на деца със специални образователни потребности (СОП), занимавам се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия на различна образователна тематика, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, уча се…

Повече за Интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: http://www.ralicaatanasova.com/

 

Записване и информация на 0886 199 299.

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели