Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/09/2018
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Практически семинар. Програмата включва ⇝ ДАО ИН ⇝ даоистка практика за съхраняване на енергията ИН ⇝ регулира кръвообращението и дишането, има релаксиращ ефект;

⇝ Високовибрационно подхранване с млечен коктейл с Шатавари;

⇝ Танц-практика „Всемирна вълнà“ ⇝ инструмент за извайване на тялото и синхронизация на дейността на външните съдове и вътрешните органи;

Луната е основен съюзник на жената. Точно като луната и ние жените преминаваме през различни периоди, настъпващи в течение на лунното фазионално изменение, чието отражение е женският месечен цикъл. Ето защо нашата активност е съществено да бъде съобразена с различните фази на цикъла. В периода на новолуние, когато луната скрива своята прелест от света, за жената е полезно да се совободи от ненужното, пребивавайки повече време в уединение и тишина. Новата луна е предпоставка да се свържем дълбоко с настоящите си потребности, това от което имаме нужда тук и сега. На женските кръгове заедно създаваме условия да заговори нашата душа. Така, чрез усилване на интуицията и чувствените възприятия, се учим да разпознаваме фалша и да превеждаме посланията на духа.

ПРОГРАМА

ДАО ИН ⇝ даоистка практика за съхраняване на енергията ИН и ориентирането ù навътре

Практиката се разгръща в 4 части и се характеризира с редуване между движение и покой.

1.Активираме енергийния поток (отваряме енергиййните центрове) ⇝ 2.Релаксираме ( дихание чрез органите) ⇝ Насочваме енергията (движение на енергията по чифтните Дзан (плътни) и Фу (кухи) органи) ⇝ Усвояваме (изживяваме потока на жизнената сила в тялото) ⇝ 3.Насочваме енергията (движение на енергията по чифтните Дзан (плътни) и Фу (кухи) органи) ⇝ 4.Усвояваме (изживяваме потока на жизнената сила в тялото)

ПАУЗА

Кратка пауза, през която ще се подхраним с млечен коктейл с Шатавари ⇝ едновременно храна и лекарство, което възстановява и укрепва репродуктивната система на жените. Подробна информация за растението ще получите на семинара.

Танц-практика „Всемирна вълнà“

Танц „Всемирна вълна“ е инструмент за извайване на тялото и синхронизация на дейността на външните съдове и вътрешните органи. Всяко движение от последователността се поражда от центъра на матката и се разстила вълнообразно по цялото тяло, което спомага да се свържем по – дълбоко със сакралния съд ⇝ извор на женствеността. Последователността претворява естественото взаимодействие и преливане една в друга на четирите стихии ⇝ огън ⇝ вода ⇝въздух ⇝ земя и ни учи как да ги владеем.

Танцът има отпускащ ефект и се отразява благотворно при:

~ нарушена циркулация на енергията ~

~ нарушена перисталтики ~

~ безчуственост или скованост в части от тялото ~

~ стягане в областта на гърдите и слънчевия сплит ~

~ главоболие в следствие натрупване на енeргия в главата ~

~ състояние на апатия и потиснатост ~

Можете да се запознаете с историята на зараждане на танца на Всемирна вълнà.

Записване за семинара на 0886 199 299, atanasovaralica@yahoo.com

или на рецепция в Йога Мандала.

ЦЕНА:

Участието в семинара се осъществява чрез предварително записване:

⇝ до 08/09 ⇝ 25лв.

⇝ на 09/09 ⇝ 35лв.

⇝ до 08/08 ⇝ 20лв. за всички дами, участвали в събитие, част от програма

„Алхимия на любовта“

Можете да заплатите на рецепцията на Йога Мандала или чрез подаване на заявка за участие   на: atanasovaralica@yahoo.com (в имейла е необходимо да фигурират две имена + дата на събитието, в което искате да участвате.)

Водеща:

Ралица Атанасова ⇝ РА⇝ Обичам, за да живея и живея, за да обичам.

Първото ми образование е Българска филология, а в момента изучавам Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.). Изучавах практики от различни традиции – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др., фундамент на семинарите, които провеждам. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Запознах се с Психодрама и Силва метод.От 2 години развивам иновативен метод – Интегрална терапия  чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Практчиески инструмент, част от метода се явява курсът по Интегрална йога (http://www.ralicaatanasova.com/bg/content/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0)

Създадох програма „Алхимия на любовта“, насочена към реализация на жената в синхрон с индивидуалната ù природа. Като цяло провеждам семинари за личностно развитие и индивидуални консултации, работя с деца със специални образователни потребности (СОП), занимава се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия с разнообразна образователна насоченост, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, реализирам себе си…

Повече за мен и цялостната ми дейност можете да научите на: www.ralicaatanasova.com

 

Записване и информация на 0886 199 299.

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели