Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/09/2017
4:00 pm - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Практически семинар за жени

Новолунието е един от периодите от месечния цикъл, който както и останалите има своята специфика и жената е важно да разбира и чувства влиянието, което оказва върху физическото, ментално и емоционално състояние. Всяка жена има свой индивидуален природен ритъм, но принципът на напълване е единен за всички – когато луната нараства тялото се напълва с енергия, когато луната намалява тялото усвоява тази енергия. По време на новолуние жената би трябвало максимално да усвоява натрупаната енергия, чрез което се подготвя за ново начало. Ето защо дните са подходящи за уединение, избягване на прекалена активност и съсредоточаване върху идеи, проекти и нови начинания.

Основна задача на женските кръгове е дълбоко свързване с индивидуалната ни природа. Създава се защитено пространство, в което чрез интензивно изпълнение на практиките насочваме вниманието навътре, активираме интуицията и чувствените възприятия. Целта е чрез интуицията да се учим да разпознаваме фалша и по този начин да осъзнаваме истинските си потребности и желания.

Участниците в семинара получават:

  • Запознаване с медитационна практика „Свещена есенция“ – практика с визуализация  за свързване на единния център (матката) с центъра на Земята и центъра на Небетo
  • Дълбоко потапяне в женската същност чрез древна индианска инициационна практика за регулация на маточната дейност
  • Свитък с четири фундаментални задания (конкретни насоки), които жената е важно да следва, разгръщайки индивидуалната си природа
  • Ритуално подхранване с Дамиана.

ПРОГРАМА

НАСТРОЙКА

Свещена есенция ⇝ практика с визуализация за свързване на единния център (матката) с центъра на Земята и центъра на Небето.

Практиката се разгръща в 4 стъпки.

  1. Извличаме земната и небесна есенция чрез деветте външни съда на тялото
  2. Обединяваме земната и небесна есенция в маточното тяло
  3. Завъртаме синтезираната (земна+небесна) есенция по главния меридиан
  4. Напълваме 5 вътрешни органа и цялото тяло

АКТИВАЦИЯ

Индианска практика „Придобиване на тишина“. Изпълняваме 5 стъпки + 5 ключа

1.Събиране на разпръснатата енергия

2.Съединяване на две свойства

3.Извличане на животворящата есенция

4.Свързване на минало и бъдеще

5.Отваряне на енергийната структура

 ПАУЗА

По време на кратката пауза ще се подхраним с Дамиана ⇝ билка, която се използва за укрепване на духа и спомага за активиране на състояние на божествена любов. Билката поддържа и засилва ендокринната система, подхранва кожата и притежава тонизиращ ефект върху цялото тяло. Повече информация относно качествата, произхода и ползата от консумацията на Дамиана ще получи всяка дама на семинара.

 ТРАНСФОРМАЦИЯ

Индианска практика „Придобиване на тишина“. Изпълняваме 7 стъпки + 7 ключа

1.Събиране на разпръснатата енергия

2.Съединяване на две свойства

3.Извличане на животворящата есенция

4.Свързване на минало и бъдеще

5.Отваряне на енергийната структура

6.Събиране на сила

7.Затвърждаване на лунната ОС

Практиката „Придобиване на тишина“ е древно индианско изкуство за култивиране на жизнената сила. Практиката се изпълнява в хоризонтално положение и включва 7 стъпки + 7 ключа. Практиката е насочена към построяване на всички части на тялото по отношение на матката – единния център. Това означава, че всяко движение се извършва чрез усилие, зададено от матката и всяка позиция се построява въз основа на опора в матката. С културата на няколко индиански племена имах съприкосновение по време на странстванията в Аржентина,Перу, Гватемала. Някои от тези племена са разглеждали жената като вид транслатор, способен да реализира космологичния порядък на земята. Първостепенна задача на практиката е постигане на лунна ос, тоест синхронизация с луната. За да се достигне до такова състояние първоначално е необходимо да се регулира (балансира) работата на матката, от която жената принципно зависи. Чрез хармонизиране на маточната дейност постепенно се балансира хормоналната активност, която е основен фактор, влияещ върху нашите емоции, чувства, мисли, действия.

Събитието е част от проект „Жената е ⇝ алхимия на любовта“, посветен на дълбоко познание на женската природа. Ежедневно жените преминаваме през множество преживявания, за които не винаги имаме възможност да говорим открито. Новолунието е период, през който жената по своеобразен начин пребивава в няколко измерения, защото границите между съзнание и подсъзнание, физически и духовен свят се размиват. Това е време, през което жената може да достигне дълбоки проникновения. Споделянето е начин да материализираме истинните послания, които достигат до нас в тези дни. Ето защо след след практиката каня всички дами, да споделим  усещания, чувства, мисли, случки… да побъбрим в уютната обастановка на местенцето за релакс в Йога Мандала.

Цена:

Участието в семинара се осъществява чрез предварително заплащане на съответната сума:

⇝ до 16/09 ⇝ 20лв.

⇝ след 16/09 ⇝ 25лв.

⇝ на 22 и 23 септември ⇝ 34лв. (ако има места)

⇝ за всички дами, участвали в семинар „Жената е⇝алхимия на любовта“ при записване до 13/09⇝ 15лв.

Можете да заплатите на рецепцията на Йога Мандала или чрез подаване на заявка за участие   на: atanasovaralica@yahoo.com

(В имейла е необходимо да фигурират две имена и наименование + дата на събитието, в което искате да участвате.)

Водеща (енергиен медиатор):

Ралица Атанасова ⇝ РА⇝ За мен животът е движение, ако спра да се развивам значи умирам.

Първото ми образование е Българска филология, а в момента изучавам

Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.) . Запознах се и придобих практичиески опит с различни древни практики – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Наскоро се запознах практически с Психодрама и Силва метод.  От година и половина развивам иновативен метод – Интегрална терапия, чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Оргазнизирам и провеждам семинари за личностно развитие, подпомагам учебния процес на деца, някои от които със специални образователни потребности (СОП), занимавам се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия на различна образователна тематика, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, уча се…

Повече за Интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: http://www.ralicaatanasova.com/

 

Информация и въпроси относно семинара на: 0886 199 299

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели