Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/03/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


8-ми март е ден на жената. Коя е жената? Нима тя еднолика? Жената е въплъщение на Шакти – онази творческа сила в нас, която ни разгръща в спиралата на разширението и съзиданието. Това е и енергията, която означава сила или да влезеш в силата си и ни движи напред по творческия ни път. Шакти е олицетворение на божествената женска сила, която ще събудим чрез виняси, танци, крии, дишане и медитативни движения, за да се поразходим спонтанно из вътрешния космос. В тантра текстовете за Шакти се говори като за любимата на Шива, или Бхаирава – онзи мъжки космически принцип, който я прониква, за да може тя да танцува в екстаз.

Да препускаш с Шакти е една освобождаваща и освежаваща вълна, която преминавайки през тялото ни ще ни даде импулс за радост в ежедневието, като ни сприятелява с промяната – естествената съставка на живота.

Шакти се почита в Шактизма и Шиваизма като Богиня и представлява активният принцип във вселената или проявяващата се сила на Шива.

За Шакти няма лимити– тя е безгранична. Веднъж пробудена, тази духовно – сексуална енергия изважда наяве божествената природа в жените и ги изпълва с опияняващ магнетизъм.

Ще направим и ритуал за пречистване на утробата и йони, мини констелация, работа по двойки, дихателни практики и много удоволствие. Ще се въргаляме в розови листа, ще се обгърнем в етерични аромати.

Ще има музика и то на живо, защото музиката носи със себе си поток от енергия. Тази енергия дарява радост, възбуда, вдъхновения, блаженство и чрез нея ще разгърнем всички аспекти на Богинята. В това музикално пътуване ще ни води гласът на Албена – лек, омаен и чувствен. През него ще тече потокът на женската сила, сензитивност и нежност, за да свали мантията ти и да погали душата ти. Ще разказваме истории, ще творим чрез телата и сърцата си.

Ще завършим с почерпка с божествени ръчно правени от нас бонбони с фурми, шоколад и бадеми.

Тази практика е за всяка жена, която желае да: 

  • Празнува живота си на жена
  • Да събуди и се свърже с Шакти
  • Да се почувства жива, желана, красива и магнетична
  • Да се подхрани от други жени

Обмен – 30лв.

Карти Мандала важат с доплащане

Ако притежавате карта Мултиспорт, ползвате 10% отстъпка

само с предварително записване

0894488809

Водещ: Деви и Албена

Сподели