Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/01/2019
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Вълнуваш ли се какво вещаят звездите за тази година? В петък вечер, в център Мандала ще получиш отговора на този въпрос от Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор. От нея ще научиш:

  • Кога ще има ретроградни планети през 2019? Какво е добре да избягваш и какво да правиш по време на съответните периоди?
  • Кога ще има слънчеви и лунни затъмнения? Какво означават те? И как да разбереш къде въздействат в твоята собствена астро карта? 
  • Какви са транзитите на бавно подвижните планети през тази година? И какво можеш да очакваш от тях?

Планирай годината си мъдро, според звездите! Включи се в беседата и разбери как да бъдеш в синхрон с планетните цикли през 2019-та!

КОГА: 18 януари, 18:30 – 20:00 ч.

КЪДЕ: център Мандала, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ЦЕНА: 

ЗА МИМИ ДОНЧЕВА:

Мими Дончева е сертифициран астролог и йога инструктор, създател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg. Изучавала е астрология към Съюз на астролозите „И. Станчев“. Автор е на лекционната поредица „Астро приключение“ и води курсове по астрология за начинаещи. Организира събития в сферата на личностното развитие, които срещат мъдростта на астрологията с йога, психологията и стари ритуални практики.

Мими е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които специализации в различни направления на йога, курсове по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И следва магистратура „Психология на здравето“ в СУ. Редовен автор е в списанията „Йога за всички“ и „Om Yoga & Lifestyle“.

Сподели