Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/01/2019
3:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Началото на новата година е перфектен период ,който да отбележим целите си и да се мотивираме
да стоим на пътя на себе усъвършенстване ! Когато започнем с ясно намерение и будно
съзнание за нашите приоритети и с ентусиазъм се хвърлим в действие за това което усещаме,
че е наша мисия,цялата вселена ще ни подкрепи ! За да се случи това,всеки има нужда от вътрешно съзерцание и време да наблюдава
себе си ! Звуковата гонг медитация ни дава точно това.Мълчаливо слушане и време в пълен покой ! Георги Ранчев и Корнелия Павлова са ви подготвили една много силна Гонг звукотерапия,
която да ни обърне навътре с помоща на 4 планетарни гонга-Сатурн,Меркурий,Марс и Венера,чрез
чието влияние да се синхронизираме с планетарните енергии,които да ни помагат да сме по-мотивирани
,по-комуникативни и енергични в дейностите ,които цялата вселена чака от нас да проявим,чрез нашата
личност в този материален свят.
Практиката ще е силно трансформираща и изкарваща на яве различни блокажи и вътрешни ограничения! Освен 4те Гонга ще има и други по-леки и успокояващи инструменти,които ще направят трансформацията по – нежна!
НОСЕТЕ СИ ВРЪХНА ДРЕХА!
Сатурн е наричан небесният възпитател, понеже ни дава уроци, които трябва да усвояваме. Той обаче никога не дава изпитания, които не са ни по силите. Под неговото зорко око ние постигаме успех, преодолявайки прегради и трудности. Понякога усилията носят полза от само себе си, затова те формират характера. Това, което постигаме под влияние на Сатурн, остава в нас до края на живота.
Сатурн възнаграждава само тогава, когато наградата е заслужена. Той усъвършенства човешката натура и развива способността да се изчаква. Това е планета на мъжеството, упоритостта и целостта.
Много хора избягват изпитанията на Сатурн, но не бива да се страхуват от тях. Ако се обърнете към миналото си, вероятно ще откриете, че сте придобили твърдост, сила и успех, когато сте преодолявали трудностите.
Меркурий съответства на пета чакра, гърлената, наречена вишудхи. Вишудхи чакра, също като Меркурий, контролира гърлото, дихателната тръба, ларинкса, врата и ръцете. Тя е свързана със себеизразяването и комуникирането на желанията и чувствата, с всички форми на артистична изява и представянето пред външния свят на онова, което носим вътре в себе си. Меркурий подпомага комуникацията, да се изрази и да чуем другите. Кой съм аз? Каква е моята мисия? Да бъде чута нашата истина.
Излъчвайки намерението си, породено и моделирано от онова, което сме отгледали в душите си като светоглед и способност за себезаявяване, ние привличаме неговото осъществяване в живота ни. „Искай и ще ти се даде.“
Чрез пета чакра се вслушваме в интуицията си, която ни води в жизнения поток с оптимална манифестация на стремежите ни. В неговото русло вселената предоставя всичко, от което се нуждаем, и там пребиваваме в състояние на благодат. Затова и тази чакра се асоциира с безусловното приемане, чрез което се отваряме за изобилието на Вселената.
Марс.
Марс е олицетворение на силата, енергията и амбицията у хората. Под нейно влияние те се чувстват по-уверени във възможностите си, стават по-борбени и целеустремени, готови са да приемат предизвикателствата на съдбата и да ги преодолеят.
Венера, планетата на красотата, хармонията, талантите материалния успех, позиции в обществото и любовта! Любовта без която не можем! Към себе си, към близките, към работата ни или новите ни начинания!

Цена: 20 лв, карти НЕ важат

Водещи: Корнелия Павлова и Георги Ранчев

Корнелия Павлова, терапевт и масажисти с 14 год. опит в България, Испания, Норвегия, ТурцияТреньор по Емоционална Интилигентност(ЕИ), Инструктор по йога на смеха, консултант по метода на ОХ карти. Създател на програма за превенция и рехабилитация на рака на гърдата, Рейки мастер,, ученичка на гонг мастер Масимо Пиаза.

Георги Ранчев.

Георги Ранчев е йога инструктор,хиропрактик , тай масаж терапевт и звуколечител

Сподели