Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/10/2017
5:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Кришна и Радха са едни от архетипите на мъжкото и женското начало в индийския епос. Имената им се свързват с лекотата, радостта от живота и пълното отдаване на любимия и са възпети в множество мантри. Историята им е прекразвана стотици пъти.

По време на това музикално пътешествие ще изпиташ лично вълшебната сила на звука. Ще опознаеш способността си да се отдаваш изцяло на настоящия момент и да изключваш съмненията си. Ще изследваш лявата и дясната половина на тялото си, вътрешния Мъж и вътрешната Жена и техния вечен танц.

Мон ще ти предложи ин йога пози, медитация и притча за балансиране и свързване на мъжкото и женското начало. Евелина ще подпомогне лечебните процеси на тялото ти с купи, звънчета и камертони. За финал ще попеем една от мантрите на Радха и Кришна, за да се свържем с вътрешната си радост и лекота.

Дата: 21.10
Час: 17:30-19:30
Място: yogamandala
Цена: 18 лв (карти Мултиспорт НЕ важат).

Местата са ограничени, за да може всеки участник да получи необходимото лично внимание. Запази си постелка на рецепцията на център Мандала, на имейл info@yogamandala.net или на телефон 0894 488 809.

Сподели