Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/03/2019
2:30 pm - 3:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Приятели,каним ви отново на следващото ни голямо събитие „Звукова Медитация с Гонгове и тибетски купи“

Георги и Корнелия ще ви изпратят във вълшебното царство на космическите вибрации и звуци с множество различни инструменти.

В арсенала ще бъдат и 4 планетарни гонга за вашия слух и съзнание. Преливащите звуци от двамата изпълнители ,ще накарат кожата ви да настръхне и съзнанието ви да затихне доволно в благоговение.

Практиката влияе на енергииното тяло и на съзнанието по несравним начин.Високите вибрации и отпускането на тялото ще ви пренесат ума ви на алфа,тета и делта честоти и ще активират парасимпатиковата нервна система и ще включат режима на почивай и храносмилай.Състояние на регенерация и себеизследване.

Запознатите и редовно посещаващи такива медитации навлизат все по-лесно в това състояние по време на практика ,а даже и в ежедневието такива занятия ни помагат да заспиваме по-лесно и да се настройваме и влизаме по-лесно в медитативно състояние.

За разлика от другите видове музика,които имат ритъм и вдигат превъзбудата и активират симпатиковата нервна система,високочестотните вибрации влияят на ума и по-финните „коши“

Носете си връхна дреха!

Корнелия Павлова, терапевт и масажисти с 14 год. опит в България, Испания, Норвегия, ТурцияТреньор по Емоционална Интилигентност(ЕИ), Инструктор по йога на смеха, консултант по метода на ОХ карти. Създател на програма за превенция и рехабилитация на рака на гърдата, Рейки мастер,, ученичка на гонг мастер Масимо Пиаза.

Георги Ранчев е йога преподавател, завършил обучението си при Саджай Йоги към Йога Алианс , хиропрактик , тай масаж терапевт и звуколечител!

Цена:20 лв

 

Сподели