НА ИЗОБИЛИЕ КАТО НА ИЗОБИЛИЕ. И понеже знаем, колко тежък е понякога януари, решихме да го обагрим с приятни емоции и преживявания за вашите близки и приятели.  Помислихме, какъв може да е най-точният подарък за коледа и нова година и сме щастливи да ви кажем, че го открихме.

Специално за вас, вашето семейство и приятели избрахме някои от уникалните ни терапии, консултации и здравословни продукти в перфектни комбинации:

voucher1

 

Подарявам ти Блаженство – наслади се на масаж „Блаженство“ и се отдай докрай на насладата със здравословен десерт от веган ресторант SOMA – 39лв.

 

 

voucher2

Подарявам ти Изобилие – разбери, какъв успех ти вещае 2016г. с нашия астролог Мими, довери тялото си, за цялостен класически масаж в релаксиращите ръце на Петя. Опитай изобилната салата „Зелена наслада“ от веган ресторант SOMA – 99лв.

 

 

voucher4

 

Подарявам ти Здраве – Опознай Боуен терапията в един незабравим сеанс и изпий едно смути – витаминозна бомба с асай бери – 35лв.

 

 

 

voucher3

 

Подарявам ти Изцеление – провери тялото си чрез метода на адаптометрия, започни изцелението с Шиацу терапия и поддържай тонуса си с кутия здравословен чай – 79лв.

 

 

 

voucher5

 

Подарявам ти Пречистване – Пречисти тялото и духа си с Шиацу терапия в ръцете на Хаджиме и се зареди със зелено смути със супер храни – 54лв.

 

 

 

vouchers6

 

Подарявам ти Баланс – Балансирай физическото и емоционалното си тяло с Бодиуърк терапия при Мокша и допълни процеса с една практика по йога по избор. – 55 лв

 

Подари едно невероятно преживяване на хората, които обичаш.