Eдна по-различна почивка

С огромно удоволствие ти представяме специалната ритрийт програма на център Мандала „Обърни се към себе си” .

За какво става дума?

През последните седмици екипът на център Мандала работи много вдъхновено, за да може да ти предостави интересен и различен начин за активна почивка през лятото и началото на есента.

Какво означава йога ритрийт?

Ритрийт буквално преведено от английската дума retreat означава отстъпвам, отдръпвам се, оттеглям се. Колко често успяваш да се оттеглиш от забързаното ежедневие? Колко често имаш време да се обърнеш към себе си, за да чуеш вътрешния си глас? Кога за последно си подари заслужена, пълноценна почивка? Нашата ритрийт програма има за цел точно това – да ти даде възможност да избереш точното за теб време и място. Промяната на локацията към по-тихо и усамотено място сред природата ще ти позволи да възстановиш духовния си баланс. Физическата активност, чистия въздух, осъзнатото хранене са само част от позитивите на един ритрийт. Активната почивка ще те зареди с енергия, която да бъде твой двигател и балансьор, когато се върнеш към ежедневните си задачи. И накрая, но не на последно място, ритрийтите са страхотен начин да завържеш нови приятелства, докато почиваш и се забавляваш с приятна компания. Съобразихме се с твоите предпочитания! Предлагаме ти различни видове ритрийти – йога, Мандала танц, тай чи, гимнастика. Помислили сме за всичко, за да ти бъде удобно – ще имаш възможност да си избереш между няколко различни ритрийти на удобни за теб дати, предпочитана локация ( море или планина ), продължителност и вид. За черешка на тортата ти предлагаме един НЕобикновен ритрийт, с който да погалиш всичките си сетива. Йога, интуитивно готвене, медитация на брега на морето. Избрахме остров Тасос за послдния ритрийт от тази програма, за да може да си „откраднеш“ време за море, когато лятото вече си е отишло по нашите географски ширини,а на теб все още ти се иска да ходиш бос по пясъка, да чуваш морския бриз и да се събуждаш погален от топлото слънце!

Изживей пълноценно почивката, която заслужаваш!

Ритрийт в Кападокия и Коня

очаквайе информация скоро

Водещ: Деви

Запази своето място: 

Име*

Email*

Телефон*

Изберете ритрийт:

Ритрийт в Лефкада - изгреви и залези, приливи и отливиСамодиви в Самотраки - юли месецСамодиви в Самотраки - септември месецРитрийт в Кападокия и Коня

Брой места

Вашето съобщение