Тази Коледа подари ЛЮБОВ

Най-уютните и магични празници отново чукат на вратата и трепета, с който очакваме Коледа расте с всеки следващ ден. Любов, топлина, благодарност е онова, което искаме да подарим на най-любимите си хора. Често думите не стигат, затова ние имаме няколко добри идеи как да опаковаш всичко това в разкошен подарък – подарък преживяване.  Да отделим няколко часа за пълна релаксация и грижа за най-верните ни спътници – нашето тяло и дух, се оказва предизвикателство в забързаното ежедневие. Това е и причината да ти напомним, че да подариш на себе си или на близък човек това безценно време е много повече от хиляди думи и скъпи вещи.

Тази Коледа “Мандала” изпълнява желания. Само си пожелай какво…

Продукти

Различни видове чай

Цена: 5.30 – 6.60 лв

Коледна магия

Бленд с етерични масла от иланг иланг, канела и портокал

Цена: 20 лв

Декоративна възглавница с различни дизайни

Цена: 25 лв

Услуги

Масаж Блаженство

Масаж „Блаженство“ е бавен и успокояващ масаж на горната част на тялото с релаксиращо, психо-соматично действие. След приятната манипулация на гърба се набляга на стимулирането на биорефлекторните зони по крайниците и главата. Облекчава, успокоява и релаксира. Носи наслада и блаженство за душата и тялото.

Цена: 40лв.

Масаж „Вулканични камъни“

Масажът с вулканични камъни е нестандартна терапия, чиято цел е постигането на баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Вулканичните камъни произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлината и да отнемат отрицателната енергия на тялото.

Цена: 50лв.

Терапия „Реджуванс“

Реджуванс е холистична, мануална техника за терапия на лицето. Тя е нежно, ефективно докосване, което оживява и подмладява изражението на лицето, като същевременно осигурява цялостен релакс на тялото и усещане за повишен жизнен тонус и настроение, свързано с по-добро здраве.

Цена: 60лв.

Боуен терапия

Техниката Боуен внася една от най-задълбочените терапевтични концепции в света днес, в която ударението се поставя върху способностa на тялото само да се привежда в равновесие. Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност. Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното не равновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб!

Цена: 40лв.

Астро консултация 

Поглеждал си понякога към сияйното звездно небе питайки се накъде да поемеш в житейският ти път? Открий своята звездна приказка или подари такава на скъп за теб човек, в навечерието на идващите празници! Звездите могат да ти разкажат твоята лична история, а Моника ще бъде техен опитен преводач.

Цена: 70лв.

Таро консултация

Магическото таро на Тод е ключ и огледало на твоите вътрешни отговори. Какво те вълнува в момента? Изправен ли си пред важни дилеми и житейски избори? Подари си един прочит чрез картините и символите, които дълбоко отглеждани в теб ще изплуват в цветовете и образността на таро картите.

Цена: 45лв.