Освен доходи, професията ти може да ти носи и удовлетворение, благодарност и щастие. Тази медитация ще ти помогне да получиш яснота за текущата си работа и за тази, която сърцето ти търси.

Какво е усещането ти за Професията ти?

Как се чувстваш, когато се събуждаш и изминаваш пътя за работа сутрин?

Ако асоциираш отговорите на тези въпроси с нежелание и съпротива, изслушай тази кратка водена медитация от Деви.

Намери 10-15 минути спокойствие и тишина за себе си на място, където няма да те притеснява никого през това време. Можеш да седнеш или дори да легнеш, но е много важно гърбът ти да бъде изправен.

Затвори очи, вдишай дълбоко и бавно, задръж въздуха в себе си за няколко секунди, след което издишай също толкова бавно и отново задръж. Повтори това няколко пъти със затворени очи, преди да стартираш медитацията, след което насочи цялото си внимание в думите на Деви и следвай въпросите й, за да намериш своята лична истина.

Ако намериш тази медитация за полезна, заповядай на Фестивала на изобилието: Избери своята истина. Той ще се проведе на 1-2 Април (падат се събота и неделя) и там ще продължим тематиката на откриването на тази истина, която работи най-добре за нас. Защото всеки от нас има своята лична Истина. Това е историята, която мозъкът ти раказва от сутрин до вечер. Тази история предопределя живота който живееш, хората, които срещаш, всичко, което ти се случва. И, ако тази истина не работи добре за теб в момента, или просто искаш да получиш повече яснота как да заживееш по-добър живот по собствените ти представи, заповядай на Фестивала на Изобилието „Избера своята истина“, където ще работим за това през два незабравими дни, изпълнени с приятни йога практики и уникални ритуали и лекции.