Детето играе заради самата игра….

Каним те на едно събитие с кауза, което е част от нашата коледна инициатива Любов за Любов. Половината от събраните средства ще бъдат дарени на фондация “За Нашите Деца”

Защо Любов за Любов? 

Любовта е онази спойваща съставка, която ни подхранва по житейския ни път. Когато излъчим любов, тя се отразява обратно към нас многократно.

Каним те в този ден да получиш и да дадеш любов. Да, любовта не е разменна монета, но тя е състоянието, в което ти спираш да пресмяташ и от отвореното ти сърце струи меланж от светли чувства. Те хранят света, хранят и теб. В този ден ще можеш да практикуваш с топ преподаватели от Мандала разнообразни практики, йога, танци, игри, да участваш в работилници.

Защо Безгрижно детство? 

Детството е единствения период в живота на човек, когато грижите са поети от друг. И въпреки това много деца нямат това право на безгрижно детство.  Всеки ден в България се изоставят по 2 деца.

Ние откликнахме на посоката, в която фондацията ще насочи част от бъдещите си усилия – а именно да образова и развива уменията за игра.

През играта децата в най-ранна възраст взаимодействат със света около себе си и го опознават. Играта позволява на децата да създават и опознават свят, който те могат да управляват, борейки се със собствените си страхове. Като овладяват собствения си свят, през играта децата развиват нови компетенции, които водят до повишаване на увереността и гъвкавостта, от които ще се нуждаят, за да посрещат бъдещите предизвикателства.

Играта  идва чак след като са задоволени базовите нужди на детето и създава усещане за безгрижност и лекота, освен уменията, които развива.

Ако твоето вътрешно дете има нужда да помечтае, да поиграе и да потвори доведи го в този ден на избрана от теб практика, погрижи се за него, а ние заедно с фондация “За нашите деца” ще се погрижим твоя принос да усмихне някое дете.

Също през целия декември в Мандала ще има кутии и кът, където можеш да дариш нови неща от първа необходимост, като памперси, пюрета, кремчета и разбира се,  игри за децата в нужда. Ако желаеш да подариш игра и да я опаковаш можеш да надпишеш отгоре възрастта и пола, за които е подходяща.

Защо тази кауза? 

Аз, Деви – създателката на център Мандала,  научих миналата година, че съм била осиновена. Прекарах години в съзнателни усилия да пусна майка ми, която вярвах, че е починала като съм била на 4, докато не разбрах, че това е била осиновителката ми, а биологичната ми майка е жива и млада. Минах през дълъг път, за да приема съдбата си и да преодолея травмата от двойното отделяне.

Затова за мен каузите на фондацията имат лична стойност.  Възможността да подкрепя фондация “За нашите деца” и, по-специално, каузата децата да остават в биологичните си семейства, когато е възможно кара сърцето ми да откликва с едно радостно ДА!

Затова ти благодаря лично от мое име и от името на всяко дете, което ще има възможност да остане със своите родители и да има по-безгрижно детство.

Заедно можем да донесем положителна промяна в нас и около нас чрез дълбочината на разбирането си, чрез желанието за лична трансформация и чрез любяща активност в света!

Важно е да създаваме щастливи, готови за живота деца чрез развитие и отношение, което е от изключителна спешност за съвременното общество. За да имаме ефективно младо общество за в бъдеще, трябва да станем част от промяната днес.

Да помогнем да има мечтатели, които са способни да изпълняват мечтите си !

ПРОГРАМА

ЧасЗала МАНДАЛАЗала ИН
09:30 - 10:30Йога за модерния човек с Мими Дончева
10:45 - 11:45Класическа йога с Роби
12:00 - 13;00Виняса йога с ГеоргиКизомба - танцът на прегръдка с Лили и Стефан
13:15 - 14:15Танци на женската сила с Мон
14:30 - 15:30Релакс сесия с АнастасияВиняса йога с Диа
15:45- 16:45Среща с вътрешното дете с ДевиПрекъсване на кармични връзки с Архангел Михаил с водещ Мая Митрева
16:45 - 17:15

Цена на практика

10 лв

Половината от приходите ще бъдат дарени на Фондация „За нашите деца“

Запиши се


Практика
09:30 - 10:30 Йога за модерния човек с Мими Дончева10:45 - 11:45 Класическа йога с Роби12:00 - 13:00 Виняса йога с Георги12:00 - 13:00 Кизомба - танцът на прегръдката с Лили и Стефан13:15 – 14:15 Винг Чун с Петър13:15 – 14:15 Танци на женската сила с Мон14:30 - 15:30 Релакс сесия с Анастасия14:30 - 15:30 Виняса йога с Диа15:45 – 17:15 Среща с вътрешното дете с Деви15:45 - 16:45 Прекъсване на кармични връзки с Архангел Михаил с водещ Мая Митрева

*полетата със звездичка са задължителни