Искаш да подобриш здравето си, да повдигнеш вибрацията на дома си, да неутрализираш пространството около теб от вредните въздействия и лъчения.

Радиестезията е метод, който локализира вредните лъчения в дома и с помощта на Енегийни пирамиди се хармонизират жилища и офиси, създава се защитно поле, което подобрява енергетиката, здравето , тонуса на хората в дома, подобрява съня, премахва хроничната умора и напрежение.

Радиестезията е наука, която дава възможност да се изследва материята на енергийно ниво.

Чрез тази наука може да бъдат доловени лъчения, които оказват негативно въздействие върху здравето на човек. Чрез тази методика се изгражда пирамидална защита, която неутрализива вредните лъчения на геопатогенните зони и подобрява здравословното и емоционално състояние.

Геопатогенните зони са естествени излъчвания, идващи дълбоко от недрата на Земята, които са вредни за всички живи организми. За геопатогенните зони се е знаело още в дълбока древност. Предците ни не са знаели какво представляват, но са знаели, че са вредни и са можели да определят точното им местонахождение. Наричали ги мъртви зони, защото насажденията, дори да успеят да израснат, не се развивали добре и не били толкова плодородни. Също така са забелязали, че животните реагират негативно на болестотворните вълни.

Когато са позиционирани по правилен начин и на правилно място, пирамидите влизат в резонанс помежду си, преобразуват честотата на геопатогенните вълни в хармонична за човека и по този начин се образува защитно поле, в което енергията е абсолютно балансирана за всички живи същества.

Чрез изграждане на такъв тип енергийна защита, посредством пирамиди може да се хармонизира и балансира, както  домашната, така и работната среда, което ще доведе до значително намаляване на стреса, напрежението, чувството на умора и отпадналост, както и ще подобри жизнеспособността и тонуса Ви.

Пирамидите помагат да живеем по-здравословно като пречистват храните, напитките, хранителните добавки, билките от натрупани в тях вредни химически вещества.

Пирамидите структурират кристалната решетка на водата и я превръщат в лековито средство за почистване на организма от токсини и други замърсявания

Пирамидите лекуват. Доказано е подобряването на редица системи и енергийни канали (нервна, сърдечно-съдовата и лимфна, балансират хода на меридианите, чакрите и нормализират хода на електричните и магнитните потоци в човешкия организъм) повлияни от пирамидалните структури.

Както по – горе споменахме вече, пирамидата е структура, която катализира и трансформира енергия,  максимално близка до енергията на природата и за това човек се чувства балансиран, хармонизиран и уравновесен в енергийното ѝ поле.

Услугата измерване на жилище или офис включва локализиране на геопатогенните зони за цялото жилище или офис, като се обръща повишено внимание на местата, където се прекарва повече време, като легла, столове, кресла, места за релакс и медитация, бюра, йога постелки и други.

Услугата измерване на жилища и офиси не е обвързана с изграждане на пирамидална защита, защото понякога само едно разместване би разрешило затруднението, а когато геопатогенните зони не засягат пряко местата, на които прекарвате дълго време (горе изброените), не е задължително те да се обезопасяват, но винаги е полезно да знаете къде те се намират.

Всеки възползвал се от изграждане на пирамидална защита в дома или офиса има едномесечен срок, в който ако не усеща разлика, не е доволен или просто е променил решението си може да върне пирамидите и да му бъде възстановена сумата за тях. За да може да Ви възстановим сумата за пирамидите, те трябва да  бъдат в състоянието, в което са монтирани, а това означава без физически, химически или битови замърсявания

Казвам се Владимир Игнатов, по професия съм рехабилитатор, възпитаник на първото по рода си учебно заведение в България – „Йорданка Филаретова“. Работя в сферата на алтернативната медицина и по-точно биорезонансната диагностка.

Времето извън медицинския кабинет съм посветил на радиестезията и обезопасяването на жилища от вредни вълни, защото неутрализирането на патогенните лъчения е част от превенцията и лечението на много и големи групи тежки заболявания.

Преди няколко години сменявах работното си място и по стечение на обстоятелствата получих покана за курс по радиестезия. Тогава не аз избрах радиестезията, а тя избра мен и след това целият ми живот се промени.

 

 

Аз обичам да казвам, че радиестезията е и изкуство освен наука, че чрез нея човек може да изразява себе си, да покаже на света какъв е, кой е, да покаже, че е нещо повече, нещо по-добро. В крайна сметка нали всички се стремим да сме по-добри, не само към нас самите, но и към природата.

Детска ясла „Джани Родари“

„Две седмици бяха достатъчни след поставянето на пирамидите за да се усети възстановяването на баланса и хармонията в цялата ясла, което се изразява в спокойствие от страна на децата не само по време на сън, а и като цяло. Подобряването на отношенията се забеляза, както при децата, така и при персонала. Пирамидите оправдаха всичките ми очаквания.“


Красимир Пунчев 49г. София

С изграждане на пирамидална защита, на точно измерени радиестезично места, Красимир сподели, че сънят му се е променил коренно, което той самият описа с думите: „От години не съм спал така добре.”, „Хроничната умора, напрежението и нервността изчезнаха напълно и остана само чувство на спокойствие, продължаващо през цялата нощ, до събуждането сутрин.” , „Разликата е осезаема от момента на поставянето им, сега вече е различно, дори да се събудя, заспивам веднага, а преди ставах и не можех да заспя с часове, всичко това вече е минало.”


  Даниела Спасова 48г. София

След изградената пирамидална защита г-жа Спасова сподели, че вече се чувства по-жизнена, напрежението е изчезнало напълно, събужданията са намалели значително, по-лесно заспива, кошмарите са останали в миналото и сутрин е по-бодра и работоспособна.


Сузана Сийд

Запознахме се с Влади при едно от редовните ми посещения в кабинета на Биорезонансен медицински център, където той работи като рехабилитатор. Впечатляващите истории от натрупания клиничен опит в областта на Радиестезията, които той ми разказваше докато течаха терапиите, ме наведоха на мисълта, че може би нерешените до момента здравословни проблеми у дома е много вероятно да са причинени от нещо, което не се бяхме сетили да изследваме. Проверката на Влади показа, че под леглото ми минава подземна река, силно електромагнитно излъчване от телевизорите и магнитни линии на Хартман на мястото, където детето ни най-често стои. Той не можеше да потвърди, че причината за дискомфорта, честите главоболия, лошия сън, сърцебенето и нервността в близост до откритите енергийни капани се крие точно в тях. Но след като ги неутрализира с пирамиди, всички споменати оплаквания затихнаха и след около седмица съвсем забравихме за тях. Най-интересното следствие от това е необяснимото желание на детето ми да иска да спи в моето легло. Признавам си, че след поставянето на пирамидите и за мен то стана мястото, на което успявам да си почина и заредя. Благодаря ти, Влади!

Цената за измерване на жилище или офис зависи от квадратурата и колко етажно е жилището. За да ви направим индивидуална оферта, моля попълнете следния формуляр:

Име*

Email*

Телефон*

Къде се намира жилището (Град)?*

Колко квадрата е приблизително жилището / офиса?*

На колко етажа е?*

Ако е къща приблизително колко е голям двора*

Вашето съобщение

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Полетата, отбелязани със * са задължителни