Дарът на изкусното хранене.

В „Сома – жива храна“ можете да се насладите на вегетариански ястия, приготвени с усет към изкуството, които съчетават различни растителни храни, подбрани в зависимост от сезона. В приготвянето на храната се влага усет и знания, и резултатът е…. произведение на изкуството.

Продуктите, които използваме са с доказано качество, някои от тях с био сертификат и предимно с български произход, отгледани с любов и вяра, че храната е нашият лек. Почти всички съставки за рецептите се приготвят на място от свежи продукти, като дори кокосовото мляко е от кокосови орехи, а не от консерва. За ястията, които съдържат млечни продукти, клиентите могат да избират между животинския или растителния еквивалент на съответния продукт.

Всяка сутрин предлагаме освежаващи напитки, смутита и леки закуски със суперхрани, зареждащи нашето тяло с жизнена енергия за дългия творчески ден, който предстои. В средата на деня можете да се възползвате от пакет обедно меню, включващо салата/сурова супа, основно ястие и десерт, приготвени с оптимално пресни и свежи продукти, с пълнозърнести, нерафинирани, натурални и нетретирани съставки и най-вече с любов към храната.

За специални поводи, или просто, когато решите, че искате да поглезите сетивата си, можете да опитате нашите бисквитки, бонбони, мъфини, торти и различните сладкиши, изцяло на растителна основа, с които можем да направим денят ви по-сладък, а тялото да се чувства леко и ефирно.

С нашите кетъринг предложения, съобразени с вашите критерии и изисквания, можете лесно да осигурите здравословни ястия за събитието, което организирате при нас.

[ngg_images gallery_ids=“3″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“]