Масаж на цялото тяло ( включително главата ) с продължителност 50 минути.

При масажа се използват затоплени хербализирани масла съобразени с индивидуалната конституция на клиента и сезона. Ефекът е както върху цялото тяло ( тъй като балансира трите Доши) , така и върху ума. Техниката е специфична – поглаждаща и отпускаща, напълно различна от класическия масаж. Има мощно отпускащо действие върху нервната система (балансира вата доша).

Ползи: балансира дошите, намалява Вата дисбаланси, забавя остаряването, намалява умората, подхранва тъканите, подобрява съня, повишава издървливостта, носи дълголетие, подобрява тена, успокоява ума, тонизира мускулите, засилва имунитета, подхранва сърцето и подсилва костите и нервите, детоксикиращ ефект, помага в борбата с главоболието, при болки в ставите и кръста.

 

Противопоказания: кървене, фебрилитет, кървящи хемороиди, диария, повръщане.

 

Препоръки!

По време на масажа се омаслява и косата, поради което е хубаво да си носите шапка, шал, кърпа или друго с което да покриете косата, ако ви притеснява, че е омазнена.

По възможност е препоръчително маслото да остане върху тялото и косата до края на деня без да се отмива с шампоан – влажна топла кърпа е достатъчно.

За да имате пълните ползи от масажа е препоръчително да приемате повече вода, както и да освободите деня си след масажа, за да си почивате добре.

Редовният масаж с масло е част от здравословеният начин на живот. За да имате максималният ефект е препоръчително да получавате няколко масажа в рамките на една-две седмици.

Терапевт: Юлиана Драгова

Цена: 45 лв

    Сподели