Личните сесии представляват мощен любящ поток на лечебна енергия на „присъствието“. По време на тях Наталия използва своите интуитивни способности да вижда, чува и усеща и, получавайки достъп до Акашовите записи, се настройва на същността на пътя, по който върви душата ви. С дълбоко състрадание тя ви води през запомняща се трансформативна опитност, която ви отваря за цялата красота и благодат, които животът е подготвил за вас.

 

Хората разказат за дълбоки спонтанни осъзнавания от контакта си с нея, за силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото, за освобождаване на емоционални модели. Споделят, че са получили дълбоко разбиране за своите взаимоотношения и конкретни напътствия там, където е необходимо.

По време на сесиите може да се стигне до освобождаване на блокажи и кармични свързаности на клетъчно ниво.

 

Всичко това, както и още много други, неописани тук резултати водят до енергийна, емоционална и физическа лекота, което изгражда един балансиран, хармоничен и уверен в себе си човек. Човек, който си е спомнил повече от себе си, повече от своята божествена същност. Човек, който знае, откъде идва и къде отива. Човек които е станал напълно отговорен за себе си и живота си и се е свързал с мъдростта на своето сърце.

 

Цена: 70 лв

    Сподели