За ПЪРВИ път на Фестивала на Изобилието:

 

Аура център “Лотос” ви предлага снимка и диагностика на аура и чакри.

Защо е хубаво да си направим снимка и диагности на аурата?

Нашите мисли, емоции и нагласи са отразени в Аурата! Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на развитието на нашата личност и на физическото ни тяло. Тя дава възможност да се видят и разберат онези физиологични данни, които човек има възможност да осъзнае и промени. Нашата аура е истински показател за здравето и състоянието на ума, духа и тялото.

Снимка на Аурата помага да се разрешат различни проблеми в живота на човек, като предлага възможни решения и как да се избегнат тези проблеми в бъдеще, в каква насока е най-добре да се развивате, за да постигнете цялостна хармония и здраве. Чрез снимката специалистите от Аура център Лотос ще  диагностицират психоемоционалното Ви състояние, както и вашите енергийни центрове (чакри). В зависимост от цвета на биополето ще разберете своята жизнена мотивация и по какъв начин да хармонизирате отношенията със себе си, с любими хора и с партньори.

А този уикенд в център Мандала ще можете да видите и своята аура в движение: дали се променя под влияние на различни мисли и емоции, от човека до вас, от оргонити, кристали или други енергийни неща!

Ако желаете да тествате свой талисман или друго, може да го донесете.

Заповядайте на Фестивала на Изобилието в център Мандала на 1-2 Април, за да направите снимка на аурата и чакрите си. Само този уикенд – на промоционални цени:

Аура снимка и диагностика – от 35 лв. на 25 лв. /20 мин./

Аура снимка и диагностика плюс наблюдаване на аура в движение и провеждане на тестове – от 50 лв. на 35 лв. /30 мин./

Деца /6-18г./: 20 лв.

 

Ще получите и цветни снимки и подробен текстов доклад с резултати /25 стр./, както и индивидуални писмени препоръки съобразно състоянието си, по имейл.

Очакваме ви в център Мандала на 1-2 Април.

 

    Сподели