ДЪГАТА В НАС – В самата лекция ще опише връзката на цветовете с душата и тялото. Ще покаже как на различни хора им отиват различни цветове. Ще покаже, как да разграничаваме цветовете чрез техните критерии, дори без да сме специалисти или художници. Ще покаже влиянието на различните цветове върху хората.

И ще разберем, защо избираме определени цветове и защо избягваме други. Също как, чрез цветовете може да се подобри физическото и психическо състояние. Как да допъните външния си вид с цветове, така че да помага на работата, любовния живот или в определени ситуации. И още много неща свързани с цветовете и щастието 🙂

 

ИВЕТА ПЕТРОВА – Имидж-консултант и личен стилист с дългогодишен опит. Тя е основател на ViSioner.bg . Сертифициран консултант на английската школа Color Me Beautiful – London, практикуващ в България. Работила е в телевизионната и кино индустрия, модата, рекламата и зад музикалната сцена. В момента съдейства на много хора да открият собствената си красота, както вътрешна, така и външна и да я покажат на всета. Защото всички сме красиви, когато има любов в нас. Чрез безотказни методи намира подхобящата визия за всеки човек, защото се докосва до същноста му и до най-дълбоките и нежни кътчета на душата му. Прави обличането съзнателен и отговорен проце. Разкодира информацията, която показваме чрез външния си вид, променя реалноста с намесата на цветовете и усещането за самите себе си чрез форма, линия и стил.

    Сподели