В живота често ни се случва да се борим с гравитацията, но на Аеро практиките ще я използваме, за да навлезем по – дълбоко в движението и в себе си.

АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика, изпълнявани с усмивка и лекота. С помощта на хамак от еластична коприна ще издължим гръбначния си стълб и ще изправим стойката си.

В продължение на един час активно изчистваме лимфната система и токсините в тялото си, премахваме блокажи, подобряваме кръвообращението, повишаваме енергията, имунитета и метаболизма си. Някои от позите и упражненията ни дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Специално внимание обръщаме на огъня вътре в нас, а обърнатите пози вече няма да представляват трудност дори за начинаещите.

Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс, да се свържем с детето във всеки един от нас. Умът ни постепенно се изчиства и успокоява, като повишава нивото ни на концентрация. По време на релаксацията в края на часа ще сме съзнателни за тялото си, като напълно ще го отпуснем в нежната прегръдка на хамака. Така ще възстановим връзката с вътрешната си същност докато тялото отпочива ефективно.

Преподаватели:

Рада

    Сподели