В мандала - център за йога и вътрешна трансформация предлагаме антицелулитен масаж. Този масаж цели освобождаване на подкожния слой мазнини.

Антицелулитният масаж е мануална (ръчна) терапия, която цели да премахне подкожните мазнини и да раздвижи лимфната течност в проблемните зони на тялото. За постигане на добър краен резултат се използват специални техники на работа, както и подходящи масажни и етерични масла.

В Мандала – център за йога и вътрешна трансформация в София се предлагат както индивидуални терапии – антицелулитен масаж, така и програми, от които клиентите ни могат да се възползват. Нашите терапевти работят с висококачествени натурални продукти, които подпомагат естествените процеси на тялото.

Техниките, използвани по време на антицелулитен масаж са енергични, понякога силови, и целят да раздвижат кръвопотока и лимфната течност. Засиленото кръвообращение подпомага разграждането на мазнините в проблемните области и захранва тези зони, за да могат да се възстановят бързо и ефективно.

Възможно е антицелулитният масаж да се комбинира с други терапии и техники, за да се засили ефектът от процедурите. Нашите високовалифицирани и обучени терапевти ще ви предложат най-доброто според вашите индивидуални нужди.

В Мандала – център за йога и вътрешна трансформация терапиите с антицелулитен масаж се провеждат в един от трите ни светли, добре оборудвани кабинети. В комфорта и уюта на центъра ще можете да се насладите напълно на масажа, да се отпуснете и да отпочинете, за да се завърнете по-свежи, здрави и красиви към ежедневието си.

Цена: 35 лв

    Сподели