Всички сме родени да блестим като звездите. И целта в живота ни, колкото и да е близо ние я усещаме много отдалечена. Дали сме риби, птици или костенурки, всички сме част от едно цяло. Овладяването на нашата собствена енергия, като пчелата,която никога не губи пътят си, е ключът към нашият успех.

Когато освободим мислите си,прегърнем тялото и усетим душата си, тогава именно ще бъдем успешни.

Успехът е заложен във всеки един от нас. Заповядайте,за да разберете от Сатя Стив как чакрите могат да ни помогнат в нашето забързано ежедневие, винаги да бъдем успешни.

ОТНОСНО САТЯ СТИВ

Роден в Индия, живял в Дубай и Англия, а сега във Варна. Тоѝ има силно влечение към одухотвореността от детството си. Посетил е повече от 30 страни изследвайки тяхната култура. Сатя е квалифициран учител по йога и медитации, обучаван в Асоциацията за йога и медитации в Ришикеш. Живял е в различни ашрами в Индия – Будистки център Тушита, ОШО в Пуна, Иш йога, Шивананда, Оровил, както и обучения в ОШО ЛИЙЛА в Англия и към Хюманивърсити (Холандия). Променил живота на много хора, помагаѝки им да намерят баланс между материалният и духовният свят.

    Сподели