В Мандала предлагаме класически масаж, или още т.н шведски масаж. Елате да се насладтие на масаж цяло тяло или масаж гръб. За записване 0894488809

Една от най-разпространените терапии, която се практикува от древността е т.нар. класически масаж. Известен още като шведски масаж, този метод включва манипулиране на тъкъните чрез движения с ръце. Целта на масажа е да се подобри кръвообращението, да се облекчат мускулните болки и напрежение, както и да се повиши гъвкавостта на ставите. Поради заседналия начин на живот съвременният човек най-търсената вариация на тази терапия е масаж на гръб.

Класическият масаж има три основни разновидности. Релаксиращият шведски масаж ще ви предразположи към пълно отпускане на тялото и ума и ще успокои натоварените ви мускули. Лечебният масаж (особено на гръб) оказва благоприятно въздействие върху наранените меки тъкани в тялото – мускули, сухожилия, връзки. Спортният класически масаж се препоръчва за физически активни хора, които искат да подобрят представянето и постиженията си в избрания от тях спорт.

В тази терапия се използват различни техники и движения, за да се постигне желания резултат. По време на един сеанс по класически масаж терапевтът извършва дълги плъзгащи движения, упржанява натиск, изпълнява барабанящи движения и вибрационни почуквания. Всички тези техники са съобразени с индивидуалните нужди на клиенти, масажираната в момента зона, както и цялостното физическо здраве на масажирания.

В какви случаи се препоръчва терапия шведски масаж:

  • При проблеми със стойката
  • При болки и схващания в гърба
  • При болки и проблеми с краката
  • При редовно спортуване
  • При повишени нива на стрес в ежедневието

В Мандала – център за цялостна трансформация можете да се насладите на класически масаж в приятна обстановка, извършен от висококвалифициран специалист. Нашите масажисти ще се погрижат за вашето физическо здраве и ще ви помогнат да се отпуснете напълно, за да се върнете заредени към ежедневните си задължения.

Цена: 30 лв/ гръб

50 лв/ цяло тяло

Терапевти: Васил, Злати, Марин

 

    Сподели