Казвам се Анна Тодорова и съм психотерапевт. От три години практикувам в София, като преди това получих образование си и практикувах във Финкс, Аризона.

Моето призвание е подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на моите клиенти чрез клинично доказани и изследвани психотерапевтични подходи.

Поддържам Национален сертификат за психотерапевт към Американската асоциация по психотерапия. Притежавам Магистър по клинична психотерапия, както и Магистър по международни отношения и световен мениджмънт от престижния Thunderbird School of International Management, част от Arizona State University.

 

Майнфулнес е модерна терапия, която ни учи да обърнем внимание на всичко, което се случва в този момент, без осъждане, мнения и анализи. Това спонтанно и неангажирано наблюдение ни помага да се успокоим, внимателно наблюдавайки мисли, емоции и усещания, които се появяват, усилвайки осъзнатостта ни. Лекцията цели да ви науча на ефективни майнфулнес техники, достъпни за всеки.

Майндфулнес ви учи да обичате себе си такива каквито сте, да може да се успокоите бързо при високо стресови ситуации и да опознаете себе си.

Майндфулнес е тип осъзнаване,  чрез което обръщаме внимание на това, което ни се случва в момента. Този метод не елиминира стреса и проблемите във вашия живот, но ще ви помогне да откликнете на ежедневните грижи по спокоен и здравословен начин. Майндфулнес посочва пътя да се потопите в настоящето, без да се притеснявате за неща, които не може да промените в сегашния момент. Чрез Майндфулнес можете да спрете нездравословни автоматизирани навици, да започнете да виждате трудни ситуации по-ясно и да сте по-креативни в измислянето на решения. Методът произлиза от древната практика на медитация и се ползва в широка гама от състояния като хронична болка, сърдечни проблеми, тревожност, проблеми със съня, зависимости и депресия.

 

    Сподели