Здравейте, приятели. Името ми е Десислава Костова – Mukha.

Винаги съм имала желание да влея енергията си в нещо хубаво и добро, което да ме зарежда и да споделям положителната си енергия с хората около мен.Дълго време се занимавах с фотография, но това, в което наистина се преоткривам е йогалатес практиката. Тези занимания се превърнаха мой начин на живот.Истински ме изпълниха с хармония и докараха щастието и здравето в домът ми.

Чувствам се наистина пълноценна, тъй като връзката , която изграждам със себе си непрекъснато ме зарежда с енергия. Бих искала да споделя този метод с вас. Независимо дали искате да подобрите само тялото си или да  насочите в положителна насока живота си, йогалатес е подходящ за всеки и няма значение дали сте спортисти или никога не сте се занимавали със спорт.

Нима не са истина думите на Джоузев Пилатес „ДОБРАТА ФИЗИЧЕСКА ФОРМА И ЩАСТИЕТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОСТИГНАТ С ПОЖЕЛАНИЯ, НИТО МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ“ Аз знам, че времето и мотивацията не са в излишък на никой, но бързите резултати наистина биха могли да спечелят доверието ви към тази практика.

Заповядайте заедно да подобрим външният си вид с пилатес и да се потопим в зареждащата философия на йога. Нека пробудим тялото и духът си за живот.

    Сподели