Георги Ранчев (Некрос’) е започнал своето себеразвитие и изследване когато е бил на 14 години. Активно се интересува от езотерика, духовно развитие, психология, мистицизъм и потенциала на човешката душа. Преди 3 години е срещнал йога, която обединила знанията му за тялото, душата, емоциите и ума.
 

„Йога беше свързващото звено между всичките ми знания и бях страстно запленен от древните учения. Започнах да практикувам и целебният й ефект върху емоциите, тялото и ума ми – резултатът беше категоричен. Усещайки мощното въздействие на тази древна система изпитах огромно желание да я предам нататък“
. Преподава различни стилове йога от година и половина – Виняса йога, Ин йога, Контактна йога, Акро йога, класическа хатха йога, терапевтична йога, пранаяма и медитация. Георги е член на международната организация Йога Алианс и е завършил 200 часов йога курс при индиеца Санджай Йоги.Допълнително е изкарал и 200ч курс при Даниела Димчева със специализация по баланс на чакрите към ISPA.
Има 3 нива по тайландски масаж при Иван Шивачев на цяло тяло и 1 ниво по тай масаж при Мокша. Завършил е Софийски Университет специалност Философия. Завършил е и курс по тантра масаж при Сомананда. Посещава множество уъркшопи при известни терапевти и е лично обучаван и напътстван от специалисти в различни школи – юмейхо, кинезетерапия, корективен стречинг, хибридни тренировъчни програми, холистични и алтернативни методи на лечение. Участник е в множесто звуколечебни сеанси с гонгове, тибетски купи и диджериду. Помощник в цветотерапия. Изготвя програми за самолечение и упражнения за вкъщи. Завършил е курс по Метачетене което му осигурява 10 пъти по-ефективно и бързо четене на книги.
Завършил обучение по Автентично лековито докосване (OFT) от Genе Keys. Завършил е 1, 2 и 3-то ниво в програмата по трансформационно дишане. Обучавал се е в лечение по чакрите.
Това, което Георги обича е да дава насоки за пълно излекуване на тялото, душата и разума чрез комбиниран подход. Автор на множество статии за чакрите, баланс на тялото и благополучието на човека.

 
    Сподели