Решенията, които взимаш ден след ден, предопределят и оформят съдбата ти. Запознай се с твоята индивидуална формула за взимане на печеливши решения и сложи край на объркването и колебаенето. Базовият хюман дизайн анализ е възможно най-добрият инструмент за тази цел, без аналог в света. Той ти предоставя 100% надеждна информация за:
– твоите слаби страни и как да ги превърнеш в източник на мъдрост
– твоите таланти и силни страни
– в какво се изразява твоят подпис за успех, в каквито и обстоятелства да се намираш

Анализът се провежда от Лукреция Константинова, която изучава системата Хюман Дизайн и е в личния си експеримент с нея от 2010 г. насам. През 2016 завършва пълното обучние за професионален анализатор в системата, а тази година се сертифицира и като водещ на курса за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“. Отдадена е на работата си с клиенти на индивидуално и групово ниво, като им помага да преоткрият личната си сила и да живеят в повече удовлетворение, автентичен успех и вътрешен мир.

Сърдечното послание на Лу към теб:
„Предвид забързания ход на времето и увеличаващата се несигурност във всички сфери на живота, намирам за повече от наложително да обновяваме начина, по който интерпретираме реалността и начинът, по който се вписваме в нея. Хюман Дизайн е най-добрият инструмент за тази цел без аналог в света. Обичам това познание заради непоклатимата си прецизност, доказана ефективност и практичност. То е нескончаемо вдъхновение за мен вече 9 години подред. Подавам ти ръка, защото твоята истина е значима“.

За запазване на час се обадете в център Мандала на 0894 488 809.

Продължителността на анализа е около 2 часа, като получавате аудио запис от сесията. Цената е 180 лв.

Повече за Лу

    Сподели