Както знаете всички наши мисли са семена, които имат потенциала да се реализират ако бъдат подхранвани.Случвало ли ви се е да мислите за неща, които не желаете…

Тази водена медитация е посветена на техники за насочване на мислите, за да могат те да бъдат канализирани в градивна за нас посока.За целта ще се потопим там където любовта в многомерните си аспекти е единствения закон, а именно – нашият център.Ще се научим да го разпознаваме и да се потапяме в него не само по време на медитация, но и в ежедневният живот.

Потопени в центъра си, който е седалище на мир и хармония, ще можем съвсем обективно да градим реалистична  оценка за разнообразни събития от живота ни, което ще ни облагороди значително, тъй като колкото по – спокойно и обективно реагираме на заобикалящата ни среда – толкова по-добре. Изхождайки от центъра си ще можем с лекота да насочваме живота си в желаната посока.

Умът работи на принципа на навика и е свикнал да ни води по добре изградени пътеки  – ние буквално мислим и реагираме по навик.По време на медитацията ще се насочим към това да разпознаваме този тип поведение на ума и  ще се овладеем техника за насочване в желаната от нас посока.

    Сподели