Как да създаваме здравословни граници в 5-Измерно съзнание – интензивен практически семинар с Наталия Накова

Защо това е най-важното нещо, за да бъдем здрави, успешни и да живеем добре и как да го постигнем?

Ще работим, ще осъзнаваме, ще освобождаваме и ще изграждаме.

1-ва част:

 1. Здравословните граници при общуване, Как да ги създаваме и Защо това е най-важното нещо, за да бъдем здрави, успешни и да живеем добре. Това е ново разбиране и нови методи , в 5 Измерно съзнание;
 2. Как да приложим здравословни граници в нашите взаимоотношения и общуване;
 3. Емоционалната болка. Емоционалната зависимост. Нашите клетки. Нашата карма. Ще приложим и ефективен метод за осъзнаване, разграждане и освобождаване, който разгражда нашата кармични блокажи.

2-ра част:

 1. Въпроси и отговори от Акашовите записи по темата за всеки присъстващ.

3-та част:

 1. Изцеляваща Медитативна техника за разграждане на кармични връзки и стари убеждения

  Водещ: Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

  В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

  Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

  Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

  В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

  Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com/bg/

 

  Сподели