На тази наша среща ще работим осъзнато, за да интегрираме- Изкуството да действаш като наблюдател и да навигираш осъзнато в новото нормално, във време където старият начин, по който сме живели до сега вече не ни е възможен а новият още не се е интегрирал напълно…

 

Ще бъдат дадени инструменти за всички сфери на нашия живот.

 

  • Как да следваме пътят, който ни показва нашата висша същност, за да проявим напълно това, за което мечтаят сърцата ни (нашия най-светъл потенциал за този живот).
  • Как да живеем в момента;
  • Как да изграждаме за себе си осъзнато без да позволяваме на драмата и на крайностите на дуалността да ни повличат и това да повлиява на нашия осъзнат избор;
  • Как да проявим и останем в силата;

 

В това ново време ние вече можем да творим осъзнато нашата реалност.  

Нова енергия! Ново Нормално! Нови инструменти!

Ела и го направи за себе си и ти!

 

Наталия работи по един уникален начин с енергията на „аз съм присъствието“ и положителните резултати се проявяват във физическия живот на хората докоснали се до нея.

 

Ако имате въпроси, ако усещате себе си готови за тази свещена и благословена работа за себе си и наистина желаете да се погрижите за себе си по този начин – Заповядайте!

Всеки е добре дошъл!

Заповядайте, поканете и приятели и нека любовта достигне и докосне всяко едно сърце на земята.

 

Ще се работи с всеки един участник индивидуално и в група.

Ще има също така: – време за въпроси и отговори – музика – изцеляваща медитация – и – споделяне в енергията на Любовта.

По време на тези срещи се получават задушевни дискусии с въпроси и отговори, които взаимно обогатяват,  допълват и разширяват съзнанието на всички присъстващи.

 

Който вече познава Наталия и взима участие в нейните семинари, медитативни техники и индивидуално работи с нея се е докоснал, почувствал и вече знае и живее с тази животворна, изцеляваща, дълбоко трансформираща и преобразяваща живота му енергия на животворяща Любов, която тя е.

Мoжете да прочетете повече за нея и нейната работа тук: www.natalianakova.com

    Сподели