Енергийната система Омни е дадена чрез напътствията и ръководството на Божествената сила Шри Шив Сай на д-р Самир Кале, който е бил напътстван и посветен от Шри Шив Сай (ипостас на Бог Шива). Предал му е системата по време на медитация.

Това е най-мощната система за хармонизиране на жизнените енергии и гарантира най-бързо изцеление.

При посвещение в Омни се настройват всички енергийни центрове. Омни съществува от 7 април 1997 г. Шри Шив Сай е дал всички необходими знания за лечение на всички нива – физическо, умствено, психологическо, емоционално, духовно и кармично. Тази система предоставя възможност за изключително интензивно лечение без странични ефекти и с най-малък разход на време – около 10 мин за сеанс.

Както и в другите системи, медиаторът се явява посредник – въздействието се извършва от Божествената сила Шри Шив Сай. В първа степен се усвоява работа върху себе си и с партньор, работа на разстояние и за разрешаване на конкретни ситуации. Системата Омни включва общо 11 символа – 5 в първа и 6 във втора степен.

Характерното при нея е, че се използват интензивно и космическата енергия (Ян) и земната енергия (Ин). Балансираната работа с двете енергии дава много по-добри резултати.
В Омни има три мастерски степени – Мастер-лечител, Мастер-учител и Гранд Мастер.

Не е възможно да се злоупотреби с тази мощна техника, тъй като при опит за злонамерена употреба се отнемат способностите на практикуващия.

Цена: 40 лв / 40 минути

    Сподели