анализатор и преподавател в системата хюман дизайн, консултант по ефективно лидерство

„Мога да бъда полезна на всеки, който иска да превърне своите слаби страни в подхранваща мъдрост, а талантите си в супер сили. Обичам да виждам хора, които присъстват в живота си ЗНАЧИМО, с вдъхновяваща увереност и автентично самочувствие, прегърнали спокойно своята естествена уязвимост. Определям себе си като performance coach, или консултант по ефективно лидерство. Лидерство в смисъл на вещ и доволен стопанин на живота си.

„Моето търсене на истина започна преди 12 г., когато една книга буквално ми падна в ръцете и тотално преобърна живота ми след като я прочетох. Oтдадена съм на задълбочено изследване на човешката природа от 2010 г. насам. Имам 9 годишен опит като консултант и терапевт; проведела съм стотици индивидуални сесии с клиенти в областта на личностното развитие и дълбока трансформация; автор и водещ съм на работилници за освобождаване от страхове, емоционална болка, стрес и саботиращи вярвания.

Изучавам системата Хюман Дизайн и съм в личния си експеримент с нея от 2010 г. насам. През 2016 завърших пълното обучние за професионален анализатор в системата, а в началото на тази година се сертифицирах и като водещ на курса за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“. Отдадена съм на работата с клиенти на индивидуално и групово ниво, помагайки им да преоткрият личната си сила и да живеят в повече удовлетворение, автентичен успех и вътрешен мир.

Обичам да виждам хора, които присъстват в живота си ЗНАЧИМО, с вдъхновяваща увереност и автентично самочувствие, прегърнали спокойно своята естествена уязвимост. Определям себе си като performance coach, или консултант по ефективно лидерство. Лидерство в смисъл на вещ и доволен стопанин на живота си.“

Обучения и сертификати в системата Human Design (хюман дизайн):
> Сертифициран водещ на курса за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“
> Всички нива за професионален хюман дизайн анализатор (Professional Training Level I, II, III, IV)
> Над 10 хюман дизайн курсове и обучения за надграждане и развитие на уменията в материята

Обучения и сертификати в сферата Енергийната психология, коучинг, менторство и терапия:
> Майстор-практик по ТЕС (Техники на емоционална свобода ниво I, II и III)
> Практик по метода Пренареждане на матрицата и Пренареждане матрицата на раждането
> НЛП – коучинг, терапия и хипноза (системата на д-р Ричард Бандлър)
> Кратки подходи в психотерапията
> Медиатор

В център Мандала можеш да заявиш час за лична сесия с Лукреция – Хюман Дизайн анализ за лична ефективност и печеливши решения. Подробно за тази консултация тук: https://yogamandala.net/consultations/

    Сподели