„Коя съм аз? За какво съм тук? И какво наистина искам аз, а не околните?“, това са въпросите на които всяка жена получава отговор танцувайки Мандала. Практиката ни помага да чуваме гласа на душата си, да осъзнаем истината си и да се съедини с матката си – изворът на женската изначална мъдрост. С две думи да се срещнем със себе си.

Това е може би най-женската и красива практика, създадена от жени за жени. Чрез Мандала жената не само се връща към своя център, но тя започва да изгражда света, в който иска да живее. Сбъдва желанията си с лекота.

Не е необходима предварителна физическа подготовка – движенията може всяка жена.

Допълнителен бонус след танца са комплименти от мъжете, които ще ви казват, че сияете и излъчвате хармония.

Танцът Мандала е вашата практика, ако:

– имате нужда да промените пътя, по който да вървите, но нямате смелост и сили за това

– искате да укротите ума

– сте в застой и любовта все не идва или не идва подходящия партньор

– сякаш живеете живота на някой друг

– нямате енергия и време за най-любимите ви занимания и творчество

Практиката ще ви върне към същността ви и ще откриете най-важното в живота – себе си.

По време на фестивала ще се потопим в Мандала, благодарение на лесните движения и жените в кръга. Ще поговорим, ще се потанцуваме и ще направим две кратки медитации.

За Петя Коленцова:

Ученичка съм на Натали Вита, която пък е ученичка на създателката на танца – Мая Мандала. Сертифицирана съм да преподавам редовни практики по Мандала и „Пробуждане на източника“, да предавам Рейки първо и второ ниво при мастер Малгожата Борковска от Полша.

Завършила съм и курс за терапевти по „Първична терапия“ и освобождаване на травми от детството при психотерапевта Елица Великова – Пиюша. Силната си връзка със словото дължа на преподавателите ми от Филологическия факултет в Пловдивския университет «Паисий Хилендарски».

 

Всеки има уникална дарба. Моята е да помагам на жените да се върнат към себе си, да си спомнят за какво са дошли тук в тези прекрасни женски тела. Да празнуват живота като се съединят с изначалната си мъдрост, сакрално знание, радостта, сексуалността и с потока на Вселената.

 

Петя ще отговаря на вашите въпроси на тел. 0885 645 794 или на petyakolentsova@gmail.com, ФБ: Petya Mandala Dance

    Сподели