Изборът на душата ти

Приятели вдигаме летвата! Много хора, които идват на групови регресии имат нужда от нещо повече от това да видят свои минал живот. Все по-често и в личната ми практика водя до мястото на „Планирането” на настоящият ви живот. Този термин използва и Макъл Нютън в книгата си „Пътят на душите“.

Водил съм десетки хора в това пространство, където нашата душа планира предстоящия си живот в тяло на Земята. Там ние избираме нашите родители, предизвикателства ни, хората, с които ще си взаимодействаме… и после забравяме…
На това място присъстват и нашите духовни водачи. Всеки от нас има свой духовен водач – това е същество, което се грижи за нашия живот и ни напътства. Много хора, които идват при мен споделят, че са го е усещали или „чували“ спонтанно. Той може да е бъде човек, животно, ангел, архангел, духовен учител, или просто стълб от енергия със скипър и брада… и много други неща…
Повече за водачите ще разкажа преди самата водена медитация.
По време на нашата среща ще потърсим отговорите на следните въпроси:
Кой е най-важния урок за вас тук и сега?
Как да го усвоите?
Каква е причината да сте тук в тяло на тази планета?
Как да живеете най-пълноценно своя живот?
На прав път ли сте?
Кои са важните за вас хора тук и сега?
Кой с какво ви помага?
Какво да правите от тук нататък?
Ще дам възможност всеки от вас да зададе своите въпроси към водачите си!

В процеса на регресия има информация, която се получава и информация, която не е разрешено човека да получи. Това на зависи от мен или от вас. Според мен това също е избор на вашата душа, направен още преди да влезнете в това тяло. Искам да ви предупредя, че всеки ще получи точно толкова информация от своите водачи, колко има нужда и му е разрешено да получи в момента на нашата среща. Достатъчно е да посетите само една от тези среши, за да получите отговорите на своите въпроси!

! Посещението на мястото на „Планирането“ е САМО за напреднали изследователи на астралните пространства. Под „напреднали“ разбирам хора, които са преживяли поне една лична или групова регресия при мен или някой мой колега! При влизането си в залата всеки човек ще бъде попитан от мен за опита му с регресията.

Можете да посетите моя групова регресия всяка сряда в студио Йога Мандала. На 23ти декември нямам да има група.

Водещ: Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2009 завършва магъстърската си програма по „Психология на Управлението“. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2006г. работи индивидуално с клиенти, които въвежда в минали животи (над 1500 лични и над 160 групови сесии).
Личен уебсайт – http://regresia.weebly.com/

Къде – София, Йога Мандала студио, адрес: Бул. Мария Луиза 58, ет. 5
Кога – Всяка последна сряда на месеца
Вход 18 лв.
Без предарително записване е.

    Сподели