На всеки се е случвало да помисли за някого и да го срещне на улицата, или той да му се обади по телефона. Всеки вярва в нещо различно: знаци на съдбата, които провокират интуицията и ни помагат да вземем правилните за нас решения, или висша сила, или силата, която е изцяло в нас.

Картите от семейството ОH са красив и лесен за прилагане проективен метод, чрез който да свържем мисловния и емоционалния си свят, разумното и творческото начaло, да изследваме синхроничността между картите и актуалните събития в нашия живот. В ОH картите няма „правилно“ и „грешно“, истина е всяко нещо, което индивидуалният участник вижда в картите за себе си.

В рамките на уъркшопа с OH ще ви демонстрираме как чрез преживелищния опит с картите бихме могли да изследваме собствения си свят и да се развиваме, да обогатим инструментите в професионалната си практика и дори как да се забавляваме.

 

Водещ:

Красимира Бонева, еколог по образование, предприемач по призвание, творец по душа и психодрама терапевт, в процес на формиране, към Институт за психодраматични практики „Хирон“. Вносител и разпространител на ОH Карти за България. Сертифициран обучител от Institute Oh Cards, Германия. Създател на Институт ОХ Карти – България. Провежда семинари и тренинги за специалисти и широката публика.

Институт ОХ карти – България

Ние сме екип от специалисти в областта на психологията, образованието и корпоративния мениджмънт, почитатели на изкуството и вярващи в ролята на всяка една личност за духовното израстване на обществото. OH картите ни помагат в постигането на тази цел. Работим под супервизията на създателя – Мориц Егетмейер.

Метафоричните и асоциативни OH cards носят посланието на изненадата. Те представляват серия от над 20 колоди карти, създадени от екипи психолози и художници, сформирани специално за всяка една от тях с оглед на темата и стила. Обединяващата фигура във всички колоди е Мориц Егетмейер – създател и издател на цялата серия, ръководител на OH Cards Institute, Германия. Неговата идея е да изгради мост между изкуството и живота чрез игрови метод за себепознание, индивидуална или групова терапия, арт-терапия, образование, социална работа или просто като настолна игра за вашето семейство и приятели.

 

    Сподели