„Канген“ от японски език означва връщане към първоизточника. Водата е родена от мечтата да  си върнем водата от онова време, когато индустрията не я замърсявала, тръбите не я променяли, пластмасата не я поглъщала. Това искали да постигнат японски учени, създавайки едноименната технология. Резултатът: йонизатор за жива вода, готов да влезе във всеки дом.

Това, по-което вода Канген си прилича с йогата, е фактът, че е животворна сила, освобождава ни от токсините и въвежда баланс в организма ни. По принцип, по време на упражнение по йога не е препоръчително да се приема много вода.Но след занятията, тялото ни изпитва нужда да възстанови изгубените над 2 литра течности. Канген го прави по-добре, защото в сравнение с обикновената вода хидратира тялото ни 6 пъти повече и ни възстановява 6 пъти по-бързо. Това става благодарение на микроклъстерните водни молекули, които проникват по-бързо в клетките ни.

Канген водата се получава от уникална машина, която премахва всички замърсители и бактерии и прави водата чиста, както в  самото начало. И не само… Апаратът за Канген вода произвежда 7 вида води с различно pH и съответно различно ниво на алкалност и киселинност, които служат за разнообразни, не само питейни цели.

Богата на антиоксиданти, здравословна вода за обновени клетки и здравословна алтернатива на обикновената чешмяна и бутилирана вода.

Специалният уред за Канген вода няма аналог в световен мащаб. Той произвежда цели 7 вида води и стои далеч от понятието „просто филтър“. Апаратът първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна. Йонизаторът  променя чешмяната вода в алкална, питейна, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси. След йонизацията, водата получава три жизненоважни свойства – тя става алкална, антиоксидантна и преструктурирана. Устройствата за Канген вода йонизират чешмяната вода и така я зареждат с антиоксидантни свойства, след като преминава през 7 платки от титан и платина. Водата от апарата, която става за ежедневно ползване, е алкална и компенсира киселата среда в организма. Това, че е преструктурирана, й помага да достига 6 пъти по-бързо до клетките ни, отколкото обикновената вода. Именно тези качества – дарове от природата са открити от учените в  чудотворните извори Lourdes във Франция, Nordenau – Германия, Tlacote – Mexico и Delhi – India.

Производителят на машини за Канген вода – Enagic е единствената компания за йонизатори, която притежава златен печат от Световната асоциация за качеството на водите,  сартификат от Министерство на здравеопазването в Япония и признание от Японската асоциация за превантивна медицина, в която членуват над 6500 лекари.

 

Заповядайте на Фестивала на изобилието на 28 и 29 април, за да опитате и да се убедите в качествата на водата Канген.

 

http://www.kangenvoda.bg/

 

https://www.facebook.com/KangenVoda/

    Сподели