Всички знаем за борбата, през която какавидата минава, за да се превърне в пеперуда. Нужно е да настъпи точният момент, да са налице подходящите условия и пеперудата сама да разкъса пашкула си и да разпери криле. Аз преминах през този процес и сега мисията ми е да създам условия за теб да кажеш ДА на ПРОМЯНАТА. ДА означава да си в съгласие. Да си съгласен с мястото, на което се намираш в момента и от това съгласие да започне МЕТАМОРФОЗАТА.

Много често ние не харесваме мястото на което сме и искаме промяна, за да избягаме, вместо да се усъвършенстваме. Това е огромна разлика в изходната позиция.  Борбата, която прави крилете на пеперудата силни и годни за полет е лесната част, която всички добре познаваме, защото сме закърмени с идеята да се борим, за да постигаме. Но да се отпуснеш в борбата, да кажеш ДА на борбата, съзнавайки че тя изковава силата ти, е вече крачка напред.

В тази сесия ще се докоснеш практически до програмата, която помогна вече на над 100 жени да поемат по пътя на положителната промяна.

Отзиви на участнички:

Вече съм на модул 7 от програмата.

Това през което преминах е чудесно!

Всъщност интересът ми към програмата започна с  медитацията за ангелите. Направих я от раздела:  Дар за теб преди да се включа в програмата и толкова силно я преживях….. не знам дали на медитация се плаче, но аз плаках, ревах… много…..но се осводих от нещо.. дори не не знам точно от какво, но нещо се смъкна от мен……..

Благодаря за това!

И тогава разбрах, че тази програма е и за мен! И съм балгодарна на себе си, че си повярвах и се включих!

Благодаря и на теб за усилията да я направих и за споделянето!

А програмата е чудна!

Толкова неща излязоха на повърхността, толкова неща научих и от толкова неща се освободих……

Благодаря ти!

Мая Маринова

“ЕДНО ПИЛЕНЦЕ ВИ КАЗВА…

Разпери Криле е програма, която каца при една жена, точно когато е готова за нея, дори и да не го осъзнава в момента.   При мен това стана, в период, в който бях разбрала, че всичко, което знам за себе си или се бях оставила светът да ме убеди, че съм , е…почти нищо. Една възтясна стереотипна дрешка, която ми стягаше отвсякъде.

И тази програма ми помогна да се разгърна.

Преди да споделя какво тя направи за мен, ще ви кажа какво тази програма не е.   Тя не е е фаст фууд за душата от типа на „пет лесни стъпки към пълното щастие“, не предлага готови решения и рецепти за бързо справяне с проблемите и отмятане на задачките, които ни поставя животът.

Разпери Криле е дълбоко потапяне навътре в себе си, където започваш постепенно да изследваш нови и нови пластове от същността си и да откриваш, че, да! ти си много повече от всичко, което си вярвала, че си. И можеш много повече. И искаш много повече. И започваш да правиш много повече.

Тази програма ми даде цял инструментариум за себеизследване, осъзнаване и интегриране на наученото, който може да се ползва цял живот.  А срещите с Деви и другите жени са изключително полезни и вдъхновяващи. За мен тя е програма с много удължено освобождаване, защото и до днес продължавам да развивам и прилагам в живота си наученото в Модул 1.

Тук аз само ще спомена, че Деви притежава сърцето, таланта и знанието да докосва души и да ти помогне да претвориш живота си в по-хубав, по-смислен, по-богат. Стига да поискаш.”

Мария Бикова – Анима Джоя

    Сподели