Ронан Танг е един от водещите учители в Китай. Висококвалифициран във множество терапевтични класове – смесица от физически, емоционални и духовни аспекти на тялото, преплетени с богатство от учения около асана, пранаяма, медитация, традиционна китайска медицина, меридиан масаж, акупунктура, Тай Чи, древна и съвременна философия – с други думи, богат и балансиран йога опит. Интуитивните учения на Ронан имат за цел да ви помогнат да култивирате баланс и хармония в живота си на и извън йога постелката.


Ронан е провел повече от 5000 часа курсове за обучение на учители в няколко престижни йога институции около Китай. Участвал е в съставянето, превеждането и коригирането на авторитетни учебници по йога, публикувани в страната, и от професионална гледна точка коригира китайската версия на Light on Life от Iyengar.

Докато изучавал и практикувал йога, Ронан също се задълбочил в традиционната китайска медицина, kонсултирайки  се с известни лечители за начина на канализиране на меридианите, хиропрактическото лечение и теориите и практиките на таоизма, ръководени от вътрешни тао.

 

Персонални консултации с Ронан Танг – цена 60лв (45 мин)

Според традиционна китайска медициа, меридианът е път, през който се смята, че тече жизнената енергия, известна като“ чи „. Тя е от съществено значение за физическото и психическото здраве на човека.

Потокът на енергия, балансът Ин и Ян, свързват вътрешното тяло, носят „чи“ и кръв, за да подхранват тялото, регулират усещанията за коригиране на излишъка или недостига в тялото и предотвратяват тялото от екзогенна отрицателна енергия. на вътрешните органи, промените в климата, емоционалните дисбаланси и т.н. Нашите меридиани могат да се блокират или да не функционират правилно. По традиция, ние можем да лекуваме болестта с акупунктура и моксибузия и билки. В консултациите на Ронан той използва Qigong, Йога и пранаяма като „медицина“. Към това Ронан  предоставя експертни съвети за това как да промените навиците на хранене и начина на живот, за да настроите функцията на меридианите и да постигнете цялостен баланс.

    Сподели