Селина Галери е квалифициран лингвист, преподавател по езици и йога и интуитивен готвач. Selina Gullery (BA) is a qualified linguist, language and yoga teacher and intuitive cook. Тя преподава със страст и прозрение, идващи от десетилетята на практикуване и изучаване на стиловете.
Тя е вдъхновена и обучавана от множество вдъхновяващи преподаватели и школи с индийски привкус  (Bihar School of Yoga, Ashtanga Mysore Style, Iyengar,) както и световно известни преподаватели със западен привкус към йога (Shiva Rea, Twee Merrigan, Max Strom, и много други).
 
Селина е ръководила обучение за йога преподаватели в Paracelsus Naturopath School в Kempten, Германия за 7 години и в момента живее в България, като пътува по цял свят да води семинари и ритрийти и преподава и при нас в Мандала. Тя обучава преподаватели като част от школата на Шива Рей, както е и асистент и преподавател на тренингите на Мишелин Бери.

По време на нейните обучения за преподаватели, класове и ритрийти тя насърчава израстването в духовно и личностно ниво на учениците си чрез култивиране на любов към себе си, признаване и приемане на недостатъците и пребиваване в нежната сила на Висшия Аз. 

 

    Сподели