Замислял ли си се, че недрата на повечето болести са в стреса? Съвременната ни култура ни учи, че трябва да се загрижим за тялото си, едва когато то започне да ни създава проблеми. Обикновено решаваме тези проблеми с посещение при лекаря и с надеждата да получим бързо разрешение под формата на хапче. Хапчетата обаче често подтискат, а не лекуват.

Научи се как да активираш личния си лекар, скрит вътре в теб и да не позволяваш да стигнеш до момента, в който тялото ще започне да дава индикации, че се измъчва – дали под формата на болки в отделни органи и системи, дали като тревожност и силно безпокойство, дали като паник атаки и различни емоционални клатушкания.

Най-добрият начин преди или дори, когато си стигнал до болката, е да се научиш да се отпускаш. В отпуснато състояние взимаш най-правилните решения. В отпуснато състояние не позволяваш на външния свят да те ръководи. Свързваш се със своята интуиция, която започва да ти дава най-верните насоки за лечение, начин на живот, свързване с правилните хора и ситуации. В състояние на дълбока релаксация физическото, емоционалното, менталното, дори каузалното тяло имат способността ефективно да се самолекуват. Това е и крачката към същинската медитация, където се свързваме с източника на нашето блаженство.

Позволи си да коментираш твоето лично състояние по време на индивидуална сесия. Първо ще разгледаме какво те мъчи, от какво имаш нужда. След това ще направим съвсем простички, приложими в ежедневието техники, които да служат именно на теб за бързо справяне със стреса и с напрежението – емоционално и телесно. След това ще те потопя в една дълбока релаксация и ще ти помогна да откриеш ключа, с който да отключиш градината на Блаженството – твоето лично Блаженство.

Всички техники, които ще споделя с теб, лично са ми помагали, при това в изключително сюблимни ситуации, затова и много добре знам как действат те, дори на пръв поглед да ти се сторят твърде семпли.

Просто ме остави да бъда твоя водач по пътя към твоето лично Блаженство

С обич,

Анастасия <3

Цена на едно индивидуално посещение:60 лв

    Сподели