Тай (йога) масажът е древна методика, която цели да балансира енергийните канали (сен линий), чрез мануално въздействие. Началото си Тай масажът води от Дживака (Шиваго) Кумар Батча, верен сподвижник и лечител на Гаутама Буда по време неговите странствания.

Освен, че цели връщането на подвижността и виталността на физическото тяло, Тай масажът помага да се открие причината за проблема на емоционално и ментално ниво.

Този стил Тай масаж води прякото си начало от Чают (Тайланд), Пичет (Тайланд),  Ашокананда (Германия/Лаху – Тайланд), Кришнатакис (Гърция/Портогалия) и др. Представя класическите похвати с едно съвременно звучене. Съчетава омачкване, стречинг (разтягане) и акупресура.

В рамките на няколко сеанса всеки може да усети лечебната и профилактична сила на тази методика. Подобрения се наблюдават на всички нива. Човек се чувства по-подвижен и енергичен. Това е и чудесна добавка към йога практиката, която помага да се възстановяваме бързо след класовете и да усвояваме новите пози лесно.

Цена: 60 лв/ 60 мин

добави 90 мин – 80 лв

пълен тай масаж – 100 лв /120 мин

Терапевт: Мокша

    Сподели