В тази лекция ще научиш:

  • –  как конкретно ни влияят различните цветове
  • – как да откриеш и премахнеш пречките за осъществяване на желанието си
  • – как да получиш необходимата ти енергия, за да реализираш желаното
  • – каква ежедневна практика, отнемаща само 10 минути, да изградиш, така че да постигнеш бързо желаното
  • – как да избираш картини за дома си, за да имаш повече хармония, уют и радостни преживявания
  • – как да създадеш сама твоя лична картина с твоите цветове, която да ти помага в осъществяването на точно твоите желания.

Освен че ще научиш всичко това, ще имаш възможността да опиташ лично действието на метода на EnergyArt !

Ще направим практика за изчистване на ограничаващите ни убеждения и програми и след това ще се заредим с енергията на картината „Аз обичам себе си и живота ми е изпълнен с любов”!

Коя съм аз и защо съм толкова сигурна, че можеш да постигнеш желанията си чрез цветовете и формите на подходящата за теб картина?

Казвам се Нина Атанасова и съм художник. Както повечето хора и аз съм имала различни предизвикателства в живота си. И винаги ме е интересувал въпроса „Как стават нещата?”.

Търсех начини, търсех решения. Посещавах безкрайно семинари, курсове, обучения. Струваше ми се, че няма напредък. Но всъщност напредъка се оказа в моята промяна като личност! И чак тогава беше възможно да се появи желаната промяна във физическия свят.

Методиката на EnergyArt  беше създадена през 2010 година. Изпробвах я първо върху себе си и близките ми. Живота ни се промени.

Най-голямата ми радост и удовлетворение сега е да наблюдавам положителните промени и чудесните резултати на моите клиенти. Промените са лесни, бързи и се случват съвсем естествено – да успееш да поставиш себе си на първо място, да срещнеш точно подходящия партньор, да ти предложат неочаквано нова, по-добра работа, да получиш собствено жилище, да обиколиш света  и т.н.

Не те карам да ми вярваш. Просто ела, чуй, опитай.

За повече информация: www.energy-art.bg

    Сподели